Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για την αποτρίχωση μπικίνι

Αποτρίχωση μπικίνι. Μία προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Δεν αποτελεί τυχαία μία από τις πιο δημοφιλείς γυναικείες περιοχές αποτρίχωσης, καθώς έχει υπολογιστεί ότι περισσότερες από 8 στις 10 γυναίκες «επεμβαίνουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην τριχοφυΐα της ευαίσθητης περιοχής. Όμως, δεν είναι όλοι οι τρόποι εξίσου αποτελεσματικοί, ανώδυνοι και ασφαλείς. Μόνο η LASER αποτρίχωση μπορεί να σας απαλλάξει οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο μπικίνι, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες.

Αποφεύγετε θυλακίτιδα και μολύνσεις

Αν έχετε δοκιμάσει αποτρίχωση μπικίνι με ξυραφάκι, οικιακές συσκευές αποτρίχωσης ή αποτριχωτικό κερί ή κρέμα, τότε το γνωρίζετε ήδη ότι τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά αφού όχι μόνο είναι πολύ προσωρινά, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις προκαλούν θυλακίτιδα (τρίχες στραμμένες προς τα μέσα), τραυματισμούς, κ.α.

Επίσης, η συχνή αποτρίχωση στο μπικίνι προκαλεί μόνιμο ερεθισμό της περιοχής, που σε συνδυασμό με την υγρασία των γεννητικών οργάνων, γίνεται ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηριδίων και την εμφάνιση μολύνσεων, ακόμα και προσβολή από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (π.χ. κονδυλώματα). Και τελικά αντί να απολαμβάνετε μία αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε μέρα, καταλήγετε στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Αποτρίχωση μπικίνι: Αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας

Οι βασικότεροι λόγοι που οι γυναίκες προχωρούν σε αποτρίχωση μπικίνι είναι οι εξής:

  • Λόγοι υγιεινής
  • Αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας
  • Επιθυμία του ερωτικού συντρόφου
  • Προσωπική επιλογή για σεξουαλική απόλαυση
  • Ευκολία την περίοδο των διακοπών
Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Μόνο LASER αποτρίχωση στο μπικίνι

Σε σχέση με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, η LASER αποτρίχωση υπερέχει στα εξής:

  • Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος

Η αποτρίχωση μπικίνι με LASER είναι μέθοδος κατάλληλη για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος, όπως επίσης για κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας. Το LASER ρυθμίζεται σε ένταση, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δέρματος και της τριχοφυΐας, έτσι ώστε η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην ευαίσθητη περιοχή να εξαλείφεται οριστικά χωρίς παρενέργειες, χωρίς τραυματισμούς ή σημάδια. Μάλιστα, στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, χρησιμοποιούμε το πλέον εξελιγμένο LASER αποτρίχωσης συνδυαστικής τεχνολογίας «2 σε 1» που συνδυάζει ενέργειες Alexandrite LASER και ND:YAG LASER και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε θεραπείας.

  • Εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, υπάρχει ορατή μείωση της τριχοφυΐας. Η τρίχα γίνεται όλο και πιο αδύναμη και τελικά φύεται σαν χνούδι. Στην περιοχή του μπικίνι, αρκούν κατά μέσο όρο 6 συνεδρίες για να εξαλειφθεί η τριχοφυΐα σε ποσοστό άνω του 90%. Με τον τρόπο αυτόν, η LASER αποτρίχωση σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα από άλλες μεθόδους που απαιτούν επαναλαμβανόμενες θεραπείες εφ’ όρου ζωής. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το εξελιγμένο «2 σε 1» LASER συνδυαστικής τεχνολογίας, οι συνεδρίες είναι ακόμα λιγότερες και συντομότερης διάρκειας.

  • Προσφέρει βελούδινο δέρμα

Το συχνό ξύρισμα αλλά και η αποτρίχωση με το ειδικό κερί έχει ως αποτέλεσμα να αιχμαλωτίζει τις τρίχες κάτω από το δέρμα, προκαλώντας θυλακίτιδα και πυώδεις φλεγμονές, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Το LASER αποτελεί μία απολύτως ασφαλή διαδικασία χωρίς παρενέργειες, καθώς στοχεύει με ακρίβεια τη ρίζα της τρίχας, τον θύλακά της, τον οποίο καταστρέφει ολοκληρωτικά, αφήνοντας το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής λείο και βελούδινο.

  • Είναι ανώδυνη διαδικασία

Πριν τη θεραπεία, προηγείται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας στην ευαίσθητη περιοχή ώστε η αίσθηση του LASER να είναι απολύτως ανεκτή. Επιπλέον, το ίδιο το LASER διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης που προκαλεί μούδιασμα του δέρματος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, καθιστώντας την αποτρίχωση μία ευχάριστη διαδικασία.

  • Είναι ιατρική πράξη

Η LASER αποτρίχωση αποτελεί μία ιατρική πράξη, καθώς εφαρμόζεται πάντα με την εποπτεία ιατρού και προηγείται δερματολογικός έλεγχος για τυχόν ύπαρξη σπίλων, θυλακίτιδας, αγγειακών ή δερματικών βλαβών, ιογενούς μόλυνσης ή αφροδισιολογικών παθήσεων. Επιπλέον, εξετάζεται πάντα ο τύπος του δέρματος και της τριχοφυΐας, ώστε το LASER να ρυθμιστεί κατάλληλα πριν την εφαρμογή.

  • Εγγυάται τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα

Με το ξυραφάκι ή το αποτριχωτικό κερί, είναι δύσκολο να καταφέρετε ένα τέλειο αποτέλεσμα αποτρίχωσης στο μπικίνι, ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας της ανατομίας της ευαίσθητης περιοχής. Με το LASER όμως, η διαδικασία είναι λεπτομερειακή, επομένως δεν ξεφεύγουν τρίχες, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα δημιουργίας κάποιου σχεδίου στην ευαίσθητη περιοχή, αφού πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν να αφήσουν μία λωρίδα τριχοφυΐας (ή κάποιο σχέδιο όπως τρίγωνο, καρδιά, κ.α.) στο μπικίνι τους.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Παρόμοια άρθρα