Λιπόλυση – Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Συχνές Ερωτήσεις:

Έχετε καμπύλες (δηλαδή περιττό λίπος που εντοπίζεται στους μηρούς, στην κοιλιά, στα πόδια κ.α) που χαρακτηρίζονται από δυσμορφίες; Μήπως χάνετε κιλά, αλλά όχι από τα σημεία που θα θέλατε; Μπορεί ο καθημερινός τρόπος ζωής σας να είναι απολύτως υγιεινός, έχοντας εντάξει στην καθημερινότητά σας και την άσκηση, αλλά το λίπος στο σώμα σας να αυξάνεται. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς το LIPOMASSAGE δρα στοχευμένα στις περιοχές που θέλετε, αντιμετωπίζοντας το τοπικό πάχος.

Πώς δρα το LPG;

Οι κύλινδροι ROLL που διαθέτει το LPG προξενούν μηχανική διέγερση, η οποία με τη σειρά της προκαλεί στο βάθος του λιπώδους ιστού, αντιδράσεις βιολογικής φύσεως με αποτέλεσμα τη λιπόλυση, δηλαδή την ενεργοποίηση αποβολής λίπους. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται ευκολότερη αποβολή λίπους και αισθητά πιο αδύνατη όψη, καθώς οι ανεπιθύμητες και ανομοιόμορφες καμπύλες αποτελούν πλέον παρελθόν. Η κατανομή του λίπους είναι ισόρροπη και η αποκατάσταση του ιδανικού περιγράμματος του σώματος δεδομένη. Το σώμα σμιλεύεται και συντελείται αναμόρφωση των καμπύλων και αρμονικός ανασχηματισμός της σιλουέτας.

Είναι πράγματι αποτελεσματικό;

Η χρησιμοποίηση των τεχνικών LPG είναι εδώ και πολλά χρόνια ευρέως διαδεδομένη, καθώς πλαστικοί χειρουργοί, φυσίατροι, δερματολόγοι, ινστιτούτα ομορφιάς και κέντρα spa σε όλο τον κόσμο εφαρμόζουν τη λιπόλυση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Η αποτελεσματικότητά τους έχει, άλλωστε, αποδειχθεί από πλήθος κλινικών και επιστημονικών μελετών (τουλάχιστον 110). Η πιο πρόσφατη, την οποία έχει συντονίσει ο καθηγητής Lafontan (Toulouse), υποστηρίζει ότι το τελευταίας γενιάς CELLU M6 δρώντας με τη βοήθεια των ανεξάρτητων μηχανικών κυλίνδρων, συμβάλλει στην ενεργοποίηση της λιπόλυσης (το ποσοστό αποβολής λίπους είναι αυξημένο κατά 70%) και στη διέγερση των λιποκυττάρων χάρη στους β-υποδοχείς, οι οποίοι ευθύνονται για τον περιορισμό του λίπους.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα γίνεται αντιληπτό ήδη από την 1η συνεδρία, καθώς τα σημεία εφαρμογής της θεραπείας εμφανίζονται αποσυμφορημένα και λιγότερο ογκώδη και συμπαγή. Το δέρμα δείχνει πιο απαλό, λείο και τονωμένο, αποτέλεσμα που ενισχύεται ακόμα περισσότερο μετά από την ολοκλήρωση 6 συνεδριών διάρκειας 35′ η καθεμιά. Καλό είναι αφότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να ακολουθεί 1 συνεδρία/μήνα, με στόχο τη διατήρηση του αποτελέσματος

Πονάει η Λιπόλυση;

Η θεραπεία LIPOMASSAGE είναι έντονη, όχι όμως επώδυνη. Πιο συγκεκριμένα, χαρίζει μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης η οποία διαρκεί τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, όσο και μετά την ολοκλήρωσή της. Σε περίπτωση που κάποια συνεδρία είναι επίπονη, αυτό υποδηλώνει μη καταλληλότητα των ρυθμίσεων, γεγονός για το οποίο θα πρέπει να ενημερωθεί ο θεραπευτής σας.

Τι συμβαίνει με το λίπος που χάνεται;

Υπεύθυνα για την αποθήκευση της ζάχαρης και του λίπους στον λιπώδη ιστό είναι τα λιποκύτταρα. Όταν πραγματοποιείται το LIPOMASSAGE, χάρη στους ανεξάρτητους μηχανικούς κυλίνδρους της LPG, ενεργοποιείται η λιπόλυση και κατά συνέπεια απελευθερώνεται το λίπος, το οποίο έπειτα μεταβάλλεται και αποτελεί για τους μυς, πηγή ενέργειας.

Απαιτείται συνδυασμός προγράμματος διατροφής και συνεδριών LIPOMASSAGE;

Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα βρίσκεται στους στόχους που έχετε ορίσει για το βάρος και την ομορφιά σας. Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, αλλά όχι από τα συγκεκριμένα σημεία που θέλετε. Επίσης, η κυτταρίτιδα δείχνει να είναι ανεπηρέαστη ακόμα κι απ’ τις πιο αυστηρές δίαιτες. Το LIPOMASSAGE, όμως, δρα στοχευμένα σ’ αυτές ακριβώς τις περιοχές. Αυτό που συνιστάται, ωστόσο, είναι ένας συνδυασμός του δικού σας προγράμματος LIPOMASSAGE και μιας πλούσιας και ισορροπημένης διατροφής με φυσική άσκηση σε καθημερινή βάση (π.χ. 30′ περπάτημα). Η γυμναστική συμβάλλει στη γρήγορη και εύκολη καύση του λίπους που έχει απελευθερωθεί κατά τη θεραπεία.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Το LIPOMASSAGE δεν ενδείκνυται για περιπτώσεις ασθενών που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, φλεβίτιδα, κάποια απορρύθμιση του κυκλοφορικού συστήματος. Επίσης, αντεδείκνυται για περιπτώσεις εγκυμοσύνης. Σε περίπτωση που αμφιβάλλετε για την καταλληλότητά σας ως υποψήφιος της θεραπείας, συμβουλευτείτε τον θεραπευτή ή τον γιατρό σας.

Τι είναι το ENDERMOWEAR;

Πρόκειται για ένα κορμάκι προσωπικής χρήσης, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το LIPOMASSAGE. Διασφαλίζει τέλεια υγιεινή και τα γυμνά μέρη του σώματος καλύπτονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας από τις αδιαφανείς περιοχές του. Μάλιστα, η σύνθεσή του λειτουργεί ενισχυτικά της επαφής (γραπώματος) της κεφαλής με το δέρμα γεγονός που χαρίζει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ