Υπεριδρωσία στις μασχάλες: Οριστικό τέλος με miraDry

Η υπεριδρωσία στις μασχάλες αντιμετωπίζεται οριστικά από την πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία miraDry, σε μία μόνο συνεδρία.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - logo miraDry

Η miraDry είναι η πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που απαλλάσσει οριστικά από υπεριδρωσία στις μασχάλες, αλλά και από κακοσμία, σε μία μόνο συνεδρία:

  • άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα
  • χωρίς επέμβαση
  • απόλυτα ασφαλής
  • χωρίς παρενέργειες
  • ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
  • η μοναδική με έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού FDA

Τι είναι η μασχαλιαία υπεριδρωσία;

Η υπεριδρωσία στις μασχάλες είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής έκκρισης ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό – ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από έντονη οσμή (βρωμιδρωσία) – ή ακόμα και να προκαλεί σοβαρότερα προβλήματα, σε εργασιακό ή κοινωνικό επίπεδο.

Θεραπεία με Miradry

Θεραπευτικές επιλογές έως σήμερα

Μέχρι σήμερα, κάποιος που έπασχε από υπεριδρωσία στις μασχάλες προσπαθούσε να την αντιμετωπίσει επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορες θεραπευτικές μεθόδους. Ωστόσο, είχαν αποτελέσματα προσωρινά, τις περισσότερες φορές μη ικανοποιητικά, ενώ χρειάζονταν επαναληπτικές συνεδρίες. Επιπλέον, δεν αντιμετώπιζαν το πρόβλημα της βρωμιδρωσίας. Τέτοιες θεραπευτικές μέθοδοι ήταν η τοπική χρήση σκευασμάτων στις πάσχουσες περιοχές και η χορήγηση από του στόματος αντιχολινεργικών φαρμάκων. Επίσης, εφαρμογές με συσκευές LASER, ενέσιμες θεραπείες με btx και χειρουργικές επεμβάσεις.

miraDry: μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα για την υπεριδρωσία στις μασχάλες

Η miraDry είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που παρέχει μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες. Η μέθοδος βασίζεται στην ενέργεια μικροκυμάτων, που διοχετεύεται επιλεκτικά μέσω της συσκευής miraDry βαθιά μέσα στο δέρμα της μασχάλης, εκεί όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες (εκκρινείς και αποκρινείς). Το επίπεδο ενέργειας ρυθμίζεται με ακρίβεια και μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαλείφοντας πλήρως τους ιδρωτοποιούς αδένες. Οι ιδρωτοποιοί αδένες από την στιγμή που εξαλείφονται, δεν αναγεννιούνται. Αυτό σημαίνει μόνιμη απουσία ιδρώτα και κακοσμίας στις μασχάλες.

Η θεραπεία miraDry γίνεται με τοπική αναισθησία, βασισμένη σε πρωτοποριακό πρωτόκολλο εφαρμογής. Η θεραπεία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου και όλη η διαδικασία είναι ασφαλής, άνετη και γρήγορη. Μετά το τέλος της θεραπείας, είναι στην επιλογή του ατόμου να επιστρέψει στην εργασία του και στις καθημερινές του δραστηριότητες ακόμη και την ίδια ημέρα.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - εφαρμογή miraDry

Πριν από τη θεραπεία γίνεται οριοθέτηση της περιοχής για χορήγηση τοπικής αναισθησίας και εφαρμογή. 

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Άνετη, Απλή και Απόλυτα Ασφαλής Διαδικασία

Η διαδικασία της θεραπείας miraDry είναι αρκετά απλή. Τα παρακάτω σχήματα δείχνουν συνοπτικά τα βήματα της θεραπείας για την υπεριδρωσία στις μασχάλες και αυτά που συμβαίνουν κάτω από το δέρμα, στην υπό θεραπεία περιοχή.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - miraDry

Πρώτο βήμα – Πραγματοποιείται τοπική αναισθησία για να μουδιάσει η μασχάλη και να δεχτεί ανώδυνα τη θεραπεία. Εφαρμόζεται η κεφαλή του συστήματος miraDry επάνω στο δέρμα της μασχάλης, εκεί ακριβώς που έχει αποτυπωθεί το περίγραμμα “τατουάζ” της θεραπείας.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - miraDry

Δεύτερο βήμα – Ενεργοποιείται η συσκευή miraDry. Μέσω ήπιας αναρρόφησης, η κεφαλή ανασηκώνει το δέρμα για να πλησιάσουν οι ιδρωτοποιοί αδένες πιο κοντά στην επιφάνεια ώστε να επιτευχθούν μέγιστα αποτελέσματα.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - miraDry

Τρίτο βήμα – Μέσω της κεφαλής, διοχετεύεται ενέργεια μικροκυμάτων στο βάθος που βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες ώστε να εξαλειφθούν. Παράλληλα, όσο διαρκεί η θεραπεία, το σύστημα ασκεί ψυχραντική δράση, που προστατεύει απόλυτα το δέρμα από τη θερμότητα που παράγεται.

Συμπληρώστε το Ατομικό Ιστορικό για την Υπεριδρωσία

Πρωτοποριακή τεχνολογία

Οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες, αλλά και τα τριχοθυλάκια βρίσκονται σε υψηλή πυκνότητα και ποικίλο βάθος στην περιοχή μεταξύ του κυρίως δέρματος και του λιπώδους ιστού. Για να εξαλειφθούν μόνιμα οι ιδρωτοποιοί αδένες από την περιοχή-στόχο, πρέπει να αναπτυχθεί θερμοκρασία άνω των 60° C. Η θεραπεία miraDry χρησιμοποιεί τεχνολογία που παρέχει ενέργεια μόνο στην περιοχή όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες, οδηγώντας σε θερμόλυση αυτών με ελεγχόμενη ακρίβεια ανεξάρτητα από το πάχος του δέρματος. Παράλληλα με την οριστική εξάλειψη του ιδρώτα και της οσμής στις μασχάλες, επιτυγχάνεται σημαντική μείωση της τριχοφυΐας, ανεξαρτήτου χρώματος.

Σαν την τεχνολογία που εφαρμόζει το σύστημα miraDry, δεν υπάρχει καμία άλλη, που να μπορεί να εξαλείφει οριστικά ιδρώτα, οσμή και τριχοφυΐα στις μασχάλες, δίνοντας μέγιστα αποτελέσματα μέσα σε 1 μόνο συνεδρία.

Πώς δρα η ενέργεια των μικροκυμάτων κατά την θεραπεία miraDry;

υπεριδρωσία στις μασχάλες - miraDry

Τα μικροκύματα μεταφέρουν ενέργεια, που διοχετεύεται στην περιοχή που βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες, μεταξύ κυρίως δέρματος και  λιπώδους ιστού. Η ενέργεια συγκεντρώνεται στην περιοχή αυτή δημιουργώντας εστιακή θερμική ζώνη.

  • Σχεδόν όλοι οι εκκρινείς και αποκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες βρίσκονται στην περιοχή επαφής κυρίως δέρματος-λιπώδους ιστού.
  • Η εστιασμένη θερμότητα δεν επηρεάζεται από το πάχος και το χρώμα του δέρματος, ούτε από το χρώμα των τριχών στις μασχάλες.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - miraDry

Η υδροκεραμική ψύξη, που εφαρμόζεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προστατεύει το κυρίως δέρμα, καθώς πραγματοποιείται η θερμόλυση στους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες.

Μόνιμα, Θεαματικά Αποτελέσματα

Δημοσιευμένες μελέτες έχουν δείξει ότι η θεραπεία miraDry είναι άκρως αποτελεσματική: παρατηρείται πάνω από 80% μείωση της υπεριδρωσίας στις μασχάλες και πάνω από 90% βαθμός ικανοποίησης ασθενών. Σύμφωνα με πρόσφατη κλινική μελέτη σε αριθμό ασθενών, η μείωση στον ιδρώτα στους 12 μήνες μετά τη θεραπεία ήταν 82%. Στην ίδια μελέτη, η ικανοποίηση των ασθενών από την θεραπεία και τα αποτελέσματά της ανήλθε στο 94% μετά από πάροδο 18 μηνών. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, ο βαθμός ικανοποίησης αγγίζει το απόλυτο 100%!
Μακροχρόνιες μελέτες έχουν δείξει πως η θεραπεία miraDry είναι αποτελεσματική για μόνιμη απαλλαγή από κακοσμία και υπεριδρωσία στις μασχάλες1.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - miraDry   υπεριδρωσία στις μασχάλες - miraDry

1 Πηγή: Long-term Efficacy and Quality of Life Assessment for Treatment of Axillary Hyperhidrosis with a Microwave Device. MarkLupin, MDetal; DermatolSurg 2014; 40: 805-807.  

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ