Υπεριδρωσία στις μασχάλες: Οριστικό τέλος με miraDry

Η υπεριδρωσία στις μασχάλες αντιμετωπίζεται οριστικά και άμεσα από την πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία miraDry.

υπεριδρωσία στις μασχάλες - logo miraDry

Η μέθοδος miraDry είναι η πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που απαλλάσσει οριστικά από υπεριδρωσία στις μασχάλες, αλλά και από κακοσμία:

  • άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα
  • χωρίς επέμβαση
  • απόλυτα ασφαλής
  • χωρίς παρενέργειες
  • ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
  • 6 στους 10 δεν χρειάζονται άλλη συνεδρία
  • η μοναδική με έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού FDA

Τι είναι η υπεριδρωσία στις μασχάλες;

Η υπεριδρωσία στις μασχάλες είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής έκκρισης ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό – ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από έντονη οσμή (βρωμιδρωσία) – ή ακόμα και να προκαλεί σοβαρότερα προβλήματα, σε εργασιακό ή κοινωνικό επίπεδο.

Θεραπεία με Miradry

Θεραπευτικές επιλογές για την υπεριδρωσία στις μασχάλες

Μέχρι σήμερα, κάποιος που έπασχε από υπεριδρωσία στις μασχάλες προσπαθούσε να την αντιμετωπίσει επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορες θεραπευτικές μεθόδους. Ωστόσο, είχαν αποτελέσματα προσωρινά, τις περισσότερες φορές μη ικανοποιητικά, ενώ χρειάζονταν επαναληπτικές συνεδρίες. Επιπλέον, δεν αντιμετώπιζαν το πρόβλημα της βρωμιδρωσίας, δηλαδή της οσμής στις μασχάλες. Τέτοιες θεραπευτικές μέθοδοι ήταν η τοπική χρήση σκευασμάτων στις πάσχουσες περιοχές και η χορήγηση από του στόματος αντιχολινεργικών φαρμάκων. Επίσης, εφαρμογές με συσκευές LASER, ενέσιμες θεραπείες με btx και χειρουργικές επεμβάσεις.

miraDry: μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα για τον ιδρώτα & την οσμή στις μασχάλες

Η miraDry είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που παρέχει μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες. Η μέθοδος βασίζεται στην ενέργεια μικροκυμάτων, που διοχετεύεται επιλεκτικά, μέσω της συσκευής miraDry, στο δέρμα της μασχάλης, εκεί όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες (εκκρινείς και αποκρινείς). Το επίπεδο ενέργειας ρυθμίζεται με ακρίβεια και μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαλείφοντας τους ιδρωτοποιούς αδένες με αποτέλεσμα την μόνιμη απουσία ιδρώτα και κακοσμίας στις μασχάλες.

Η θεραπεία miraDry για την υπεριδρωσία στις μασχάλες γίνεται με τοπική αναισθησία, βασισμένη σε πρωτοποριακό πρωτόκολλο εφαρμογής. Προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και όλη η διαδικασία είναι ασφαλής, άνετη και γρήγορη. Μετά το τέλος της θεραπείας, είναι στην επιλογή του ασθενή να επιστρέψει στην εργασία του και στις καθημερινές του δραστηριότητες ακόμη και την ίδια ημέρα.

ιδρώτας στις μασχάλες - εφαρμογή miraDry

Πριν από τη θεραπεία γίνεται οριοθέτηση της περιοχής για χορήγηση τοπικής αναισθησίας και εφαρμογή. 

Προγραμματίστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

Άνετη, Απλή και Απόλυτα Ασφαλής Διαδικασία

Η διαδικασία της θεραπείας για την υπεριδρωσία στις μασχάλες είναι αρκετά απλή. Τα παρακάτω σχήματα δείχνουν συνοπτικά τα βήματα της θεραπείας για την υπεριδρωσία στις μασχάλες και αυτά που συμβαίνουν κάτω από το δέρμα, στην υπό θεραπεία περιοχή.

βήμα 1 - miraDry για ιδρώτα στις μασχάλες

Πρώτο βήμα – Πραγματοποιείται τοπική αναισθησία για να “μουδιάσει” η μασχάλη και να δεχτεί ανώδυνα τη θεραπεία. Εφαρμόζεται η κεφαλή του συστήματος miraDry επάνω στο δέρμα της μασχάλης, εκεί ακριβώς που έχει αποτυπωθεί το περίγραμμα “τατουάζ” της θεραπείας.

βήμα 2 - miraDry για ιδρώτα στις μασχάλες

Δεύτερο βήμα – Ενεργοποιείται η συσκευή miraDry. Μέσω ήπιας αναρρόφησης, η κεφαλή ανασηκώνει το δέρμα για να πλησιάσουν οι ιδρωτοποιοί αδένες πιο κοντά στην επιφάνεια ώστε να επιτευχθούν μέγιστα αποτελέσματα.

βήμα 3 - miraDry για ιδρώτα στις μασχάλες

Τρίτο βήμα – Μέσω της κεφαλής, διοχετεύεται ενέργεια μικροκυμάτων στο βάθος που βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες ώστε να εξαλειφθούν. Παράλληλα, όσο διαρκεί η θεραπεία, το σύστημα ασκεί ψυχραντική δράση, που προστατεύει απόλυτα το δέρμα από τη θερμότητα που παράγεται.

Συμπληρώστε το Ατομικό Ιστορικό για την Υπεριδρωσία

 

Πρωτοποριακή τεχνολογία για την υπεριδρωσία στις μασχάλες

Οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες βρίσκονται σε υψηλή πυκνότητα και ποικίλο βάθος στην περιοχή μεταξύ του κυρίως δέρματος και του λιπώδους ιστού. Για να εξαλειφθούν μόνιμα οι ιδρωτοποιοί αδένες από την περιοχή της μασχάλης, η συσκευή miraDry χρησιμοποιεί τεχνολογία που παρέχει θερμική ενέργεια μόνο στην περιοχή όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες, οδηγώντας τους σε θερμόλυση με ελεγχόμενη ακρίβεια ανεξάρτητα από το πάχος του δέρματος.

Σαν την τεχνολογία που εφαρμόζει το σύστημα miraDry, δεν υπάρχει καμία άλλη που να μπορεί να εξαλείφει οριστικά ιδρώτα και οσμή στις μασχάλες, δίνοντας μέγιστα αποτελέσματα, ώστε 6 στους 10 να μην χρειάζονται άλλη συνεδρία.

Πώς δρα η ενέργεια των μικροκυμάτων κατά την θεραπεία miraDry;

miraDry για υπεριδρωσία στις μασχάλες

Τα μικροκύματα μεταφέρουν ενέργεια, που διοχετεύεται στην περιοχή που βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες, μεταξύ κυρίως δέρματος και  λιπώδους ιστού. Η ενέργεια συγκεντρώνεται στην περιοχή αυτή δημιουργώντας εστιακή θερμική ζώνη.

  • Σχεδόν όλοι οι εκκρινείς και αποκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες βρίσκονται στην περιοχή επαφής δέρματος-λιπώδους ιστού.
  • Η εστιασμένη θερμότητα δεν επηρεάζεται από το πάχος και το χρώμα του δέρματος, ούτε από το χρώμα των τριχών στις μασχάλες.

miraDry

Η υδροκεραμική ψύξη, που εφαρμόζεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προστατεύει το κυρίως δέρμα, καθώς πραγματοποιείται η θερμόλυση στους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες.

Μόνιμα, Θεαματικά Αποτελέσματα

Δημοσιευμένες μελέτες έχουν δείξει ότι η θεραπεία miraDry είναι άκρως αποτελεσματική: παρατηρείται πάνω από 80% μείωση της υπεριδρωσίας στις μασχάλες και πάνω από 90% βαθμός ικανοποίησης ασθενών. Σύμφωνα με πρόσφατη κλινική μελέτη σε αριθμό ασθενών, η μείωση στον ιδρώτα στους 12 μήνες μετά τη θεραπεία ήταν 82%. Στην ίδια μελέτη, η ικανοποίηση των ασθενών από την θεραπεία και τα αποτελέσματά της ανήλθε στο 94% μετά από πάροδο 18 μηνών. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, ο βαθμός ικανοποίησης αγγίζει το απόλυτο 100%!
Μακροχρόνιες μελέτες έχουν δείξει πως η θεραπεία miraDry είναι αποτελεσματική για μόνιμη απαλλαγή από κακοσμία και υπεριδρωσία στις μασχάλες1.

ποσοστά ικανοποίησης - miraDry   ποσοστά ικανοποίησης - miraDry

1 Πηγή: Long-term Efficacy and Quality of Life Assessment for Treatment of Axillary Hyperhidrosis with a Microwave Device. MarkLupin, MDetal; DermatolSurg 2014; 40: 805-807.  

Προγραμματίστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ