Ενδολιπική θεραπεία στη μάχη κατά του τοπικού πάχους

Η ενδολιπική θεραπεία αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του τοπικού πάχους. Επιπλέον, η εφαρμογή της λιπόλυσης μπορεί να ενισχύσει και να βελτιώσει περαιτέρω τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων θεραπείας, όπως της Κρυολιπόλυσης και της Endermologie.

Αυτό που επιτρέπει η ενδολιπική θεραπεία, είναι η ρευστοποίηση του συσσωρευμένου επίμονου λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και την απορρόφησή του στη συνέχεια από το σύστημα μεταβολισμού.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, η δραστική ουσία δεν λαμβάνεται από το στόμα (όπως τα χάπια αδυνατίσματος ή άλλα λιποδιαλυτικά φάρμακα), αλλά εφαρμόζεται απευθείας στα επίμαχα σημεία, προκαλώντας τη διάσπαση των λιποκυττάρων.

Το λίπος που απελευθερώνεται από τα λιποκύτταρα, αποβάλλεται στη συνέχεια με γρήγορο, φυσικό και οριστικό τρόπο από τον οργανισμό. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνονται άμεσα και ορατά αποτελέσματα, αφού η περιφέρεια στα επίμαχα σημεία μειώνεται σημαντικά. Επιπλέον, χάρη στη φυσική ελαστικότητά του δέρματος, επιτυγχάνεται η σύσφιξη τοπικά και το δέρμα αποκτά απαλή και σφριγηλή όψη.

Απαλλαχτείτε από το τοπικό λίπος με τοπική «Λιποαναρόφηση»

Ο δρόμος για να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση δεν περνάει απαραίτητα μέσα από το χειρουργείο. Μπορεί να απαιτεί απλά μία στάση στο ιατρείο του δερματολόγου σας.

Πλέον, υπάρχει για σας η εναλλακτική μέθοδος της  λιπόλυσης για να δείτε το επίμονο λίπος να αποβάλλεται από πάνω σας όχι με ένα νυστέρι, αλλά με απλή θεραπευτική εφαρμογή. Η λιπόλυση πλέον αναφέρεται ως εφάμιλλη της λιποαναρρόφησης ως προς τα σημαντικά αποτελέσματα που προσφέρει για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μία θεραπεία ανώδυνη, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες.

Η Λιπόλυση περιλαμβάνει ειδικές εγχύσεις που εφαρμόζονται κατά την έξοδο της εφαρμογής, 13mm κάτω από το δέρμα στον υποδόριο λιπώδη ιστό και απλώνονται ομοιόμορφα στην περιοχή. Ο τρόπος εφαρμογής της συγκεκριμένης τεχνικής υπερτερεί σε σχέση με τη μεσοθεραπεία που εφαρμόζεται ενδοδερμικά σε μικρότερο δηλαδή βάθος, και όχι παράλληλα με τον λιπώδη ιστό.

Σε χώρες όπως η Γερμανία Ισπανία, Ρωσία, Ιταλία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Η.Π.Α η λιπόλυση με τις ειδικές αυτές εγχύσεις και τεχνικές  χάρη στα πλεονεκτήματά και τα αποδεδειγμένα θεαματικά αποτελέσματά τους έχουν καταστεί πλέον οι πιο  δημοφιλείς.

Ενδολιπική θεραπεία: Πολλά τα πλεονεκτήματά της

Οι ενδολιπική θεραπεία αντικαθιστά σταδιακά παλαιότερες μεθόδους, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει στην αντιμετώπιση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και πρωτίστως εστιάζονται στο ότι οι ενδολιπικές θεραπείες είναι ανώδυνες, καθώς δεν εφαρμόζονται στον δερματικό ή μυικό ιστό. Προβλέπεται περιορισμένος αριθμός εγχύσεων, ενώ η εφαρμογή γίνεται επιλεκτικά με μέγιστη ασφάλεια και με ομογενή έγχυση. Επιπλέον, η ενδολιπική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες ανεξαιρέτως τις πιθανές περιοχές συσσώρευσης τοπικού πάχους. Αμέσως πριν την τρίτη συνεδρία το αποτέλεσμα μπορεί να αξιολογηθεί.

Τα μεσοδιαστήματα εφαρμογής στην ίδια περιοχή γίνονται ανά τρεις περίπου εβδομάδες, ενώ σε διαφορετική περιοχή μπορεί να εφαρμοστεί και ενδιάμεσα.

Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται, όταν η ενδολιπική θεραπεία συνδυάζεται με άλλες προσφερόμενες θεραπείες που κρίνονται ως οι καταλληλότερες μετά από την δέουσα αξιολόγηση από τον δερματολόγο.

Σχολιάστε