Ανανέωση Προσώπου

Στην αιχμή της τεχνολογίας και με τη δύναμη της φύσης, τότε και τώρα

Μια ιστορία παλιά όσο και ο άνθρωπος. Το φυσικό κάλλος, η ομορφιά, αποτελεί μείζον και διαχρονικό θέμα από την αρχαιότητα έως και σήμερα.

Ο Αριστοτέλης έλεγε για την εξωτερική ομορφιά του ανθρώπου, ότι αποτελεί το σημαντικότερο προσόν, πολύ σπουδαιότερο και από την καλύτερη συστατική επιστολή.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι μία ωραία εμφάνιση, όχι μόνο δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη, αλλά αντιθέτως πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί ένα σπουδαίο πλεονέκτημα για την επίτευξη ενός στόχου μας.

Σε δεύτερη ανάγνωση όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι η φυσική ομορφιά αντανακλά τον συναισθηματικό μας κόσμο, δηλαδή το πώς νιώθουμε, ενώ είναι αναμφίβολα και  ο καθρέφτης της γενικότερης κατάστασης της υγείας του οργανισμού μας.

Πραγματικά ωραίο είναι, να νιώθεις και να δείχνεις ωραία

Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι εάν θέλουμε να πετύχουμε αποτελέσματα που βελτιώνουν την επιδερμίδα μας θα πρέπει να δράσουμε κάτω από αυτή, ενεργοποιώντας τους φυσικούς εκείνους μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα μας και είναι υπεύθυνοι για την φυσική εκείνη ομορφιά των νεανικών μας χρόνων.

Είναι πλέον επίσης γνωστό ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν μη επεμβατικές μεθόδους για να αντιμετωπίσουν τα σημάδια του χρόνου, και επιλέγουν συνειδητά να ακολουθήσουν έναν υγιεινό και φυσικότερο τρόπο ζωής.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Μη επεμβατικές, Δερματολογικές προσεγγίσεις για ένα φυσικά υγιές δέρμα

Δρώντας με ασφάλεια κάτω από την επιδερμίδα.

Υπάρχει πληθώρα μη επεμβατικών διαδικασιών αναζωογόνησης του προσώπου, οι οποίες εφαρμόζονται από το δερματολόγο σας και μπορούν να γυρίσουν πίσω το χρόνο.

Οι διαδικασίες αυτές σχεδιάστηκαν για να αναστρέψουν, να βελτιώσουν ή να σβήσουν τα πιο πρώιμα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.

Συχνά αναφέρονται ως «διαδικασίες κατά την ώρα του διαλείμματος» επειδή  χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν και δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης.

Στα τριάντα σας, μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού.

Στα σαράντα σας, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς καθώς το δέρμα σας γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή, αφήνοντας το δέρμα σας λιγότερο ροδαλό.

Μόλις φτάσετε στα πενήντα σας, μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα σας κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα υποκείμενα λιπώδη κύτταρα του προσώπου σας συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός σας αρχίζει να κρεμάει.

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τονώνει, αναγεννά και λειαίνει την επιδερμίδα του προσώπου και κάνει το δέρμα σας να φαίνεται απαλότερο, πιο λείο και πιο φρέσκο.

Η φωτοδυναμική ανανέωση

Έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης με ήπιο τρόπο.

RF (Ραδιοσυχνότητες)

H τρίτη γενιά στις θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων.

CARBOXYTHERAPY

Μία βασιλική θεραπεία για κοινούς θνητούς

MAGELLAN® TRU PRP™, Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για την απλή μεσοθεραπεία (PRP) μέχρι σήμερα.

Microneedling RF μία επαναστατική θεραπεία

Φυσική νεότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Endermolift

Η μέθοδος ENDERMOLIFT, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.

Εγχύσεις για Ρυτίδες Έκφρασης

Ανανέωση του προσώπου σας με φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ίχνη και πόνο.

Εγχύσεις Εμφυτευμάτων

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η έγχυση εμφυτευμάτων έχει αποδειχθεί, ως η καλύτερη μέθοδος για την αποκατάσταση των ρυτίδων.

Exilis Elite™

Ανακτήσετε τη σύσφιξη της επιδερμίδας σας  με την αναίμακτη θεραπεία αντιγήρανσης Exilis Elite™ η οποία συνδυάζει μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και υπερήχους και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια που χαράσσει στο πέρασμά του ο χρόνος.

Λιποπροσθετική προσώπου

Φυσικό αποτέλεσμα με αυτόλογο λίπος

Νήματα

Το λίφτινγκ του μεσημεριανού διαλείμματος ή αλλιώς “Lunch Time Facelift” είναι το μη επεμβατικό λίφτινγκ που μέσα σε μόλις 30’ μπορεί να σας χαρίσει την ανανέωση που επιζητάτε.

Mini Lift

To Mini Lift αναζωογονεί αισθητά το πρόσωπο, απομακρύνοντας τη χαλάρωση του δέρματος και τις βαθιές ρυτίδες σε Μία μόνο συνεδρία.

Maxi Lift

Το Maxi Lift επεμβαίνει δραστικά και σε μία μόνο συνεδρία επιτυγχάνει ανάκτηση της νεανικότητας με χειρουργικό τρόπο. Χωρίς να αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση και βελτιώνει τη συμμετρία του προσώπου.

EndoLift

Το EndoLift ανήκει στις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες και εξασφαλίζει αποτέλεσμα μακράς διαρκείας που φτάνει τα 5 έτη και ανταποκρίνεται, έτσι, στις υψηλές απαιτήσεις της Κοσμητικής Ιατρικής.

RF Tripollar : Τεχνολογία τρίτης γενιάς με διπλή δράση

Το RF Tripollar, που λειαίνει τις γραμμές έκφρασης και τις βαθιές ρυτίδες και δρα αποτελεσματικά ενάντια στη χαλάρωση.

Είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά οι παραπάνω θεραπείες, δρουν άμεσα. Μπορείτε να βελτιώσετε διάφορα σημάδια γήρανσης σε σύντομο χρονικό διάστημα και να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Το δέρμα σας θα έχει μια υγιή λάμψη, οι κηλίδες της ηλικίας θα γίνουν απαλότερες ή θα απαλειφθούν, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι γραμμές έκφρασης θα μαλακώσουν και μπορεί να βελτιωθεί αισθητά το θέμα της χαλάρωσης.

Οι ασθενείς λατρεύουν τις διαδικασίες αυτές επειδή βοηθούν στην επιβράδυνση της εμφάνισης των σημαδιών της γήρανσης. Τώρα, είναι ευκολότερο από ποτέ να φαίνεστε τέλεια.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics μετά από αναλυτική ιατρική εκτίμηση θα κρίνουμε ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για σας.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Σχολιάστε