Αποτρίχωση με LASER

Η LASER αποτρίχωση αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς κοσμητικές υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο, καθώς προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια. Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, εφαρμόζουμε τη LASER αποτρίχωση με το πλέον εξελιγμένο LASER που συνδυάζει τις ενέργειες των LASER Αλεξανδρίτη και Nd:YAG, επιτρέποντάς μας να εξαλείφουμε οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε κάθε τύπο και χρώμα δέρματος (ακόμα και σε σκουρόχρωμο) και κάθε τύχο και χρώμα τριχοφυΐας.

Η LASER αποτρίχωση υπερέχει στα εξής:

Ακρίβεια στόχου: Το LASER δρα επιλεκτικά στη ρίζα των τριχοθυλακίων, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν προκαλεί θυλακίτιδα.

Καταλληλότητα για κάθε περιοχή του σώματος: Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, το LASER μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο της τρίχας και του δέρματος και να εξαλείψει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως είναι η περιγεννητική περιοχή.

Καταλληλότητα για κάθε εποχή του χρόνου: Η LASER αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, αρκεί το δέρμα να μην είναι μαυρισμένο από τον ήλιο ή προσφάτως έντονα εκτεθειμένο στον ήλιο.

Μόνιμα αποτελέσματα: Καθώς το LASER στοχεύει στον θύλακα της τρίχας, δηλαδή στο σημείο γέννησης και ανάπτυξής της, η τρίχα φύεται όλο και πιο αδύναμη και σταδιακά γίνεται χνούδι. Μετά τις πρώτες θεραπείες, η αίσθηση του δέρματος είναι βελούδινη.

Ανώδυνη μέθοδος: Στις περιοχές της θεραπείας εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας να μην υπάρχει καμία ενόχληση.

http://www.youtube.com/watch?v=Tngap4i14yc

Συμφέρει οικονομικά: Συγκρίνοντας το συνολικό κόστος σε χρόνο και χρήμα που συνεπάγεται μία παραδοσιακή μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, η αποτρίχωση με LASER είναι αναμφίβολα οικονομικότερη. Καμία άλλη μέθοδος δεν εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα. Αντιθέτως, απαιτείται τακτική επανάληψη της διαδικασίας, ενώ συνεπάγεται και επιπλέον κόστος για τη διαχείριση των πιθανών ερεθισμών που μπορεί να προκαλέσει (καταπραϋντικές κρέμες, κτλ).

Ασφαλής θεραπεία: Η ασφάλεια της θεραπείας πιστοποιείται από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Συσκευών FDA, που έχει δώσει την έγκρισή του από το 1997.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Οι τρεις παράγοντες-κλειδιά για μία επιτυχημένη LASER αποτρίχωση

Για την ασφαλή και οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τη χρήση LASER, υπάρχουν τέσσερις καθοριστικοί παράγοντες, οι οποίοι πληρούνται στα δερματολογικά κέντρα μας:

Πάντα με δερματολογική εποπτεία

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, η LASER αποτρίχωση αντιμετωπίζεται ως ιατρική πράξη και ως εκ τούτου υπάρχει πάντα δερματολογική εποπτεία της θεραπείας. Πριν την εφαρμογή, λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό και διερευνάται η τυχόν ύπαρξη σπίλων (ελιές), θυλακίτιδας, αγγειακών ή δερματικών βλαβών, καθώς επίσης ανιχνεύεται και η πιθανή ύπαρξη σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Αν διαπιστωθούν ίχνη δερματοπάθειας, τότε ακολουθεί εμπεριστατωμένη δερματολογική εξέταση και, αν κριθεί απαραίτητο, χορηγείται κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Παρομοίως, διαταραχές του κύκλου ζωής της τρίχας διερευνώνται και υποστηρίζονται φαρμακευτικά. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποδειχτεί αποτέλεσμα κάποιας ορμονικής διαταραχής (π.χ. σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, διαταραχές θυρεοειδούς). Αν παρατηρηθεί υπερτρίχωση σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, τότε συνταγογραφείται ορμονικός έλεγχος.

Θεραπεία στα μέτρα σας

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, πραγματοποιείται φυσική εξέταση για να εντοπιστούν οι ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας του κάθε δέρματος: εκτίμηση φωτότυπου, χρώματος, διαμέτρου και πυκνότητας της τριχοφυΐας. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπεται η κατάλληλη ρύθμιση των παραμέτρων του LASER (μήκος κύματος φωτός, διάρκεια παλμού, μέγεθος δέσμης φωτός, κ.α.) έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα γρήγορα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, καθώς επίσης να αποφεύγονται οι άσκοπες επαναληπτικές συνεδρίες.

Ειδικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό

Ο σωστός χειρισμός του LASER είναι καθοριστικός για την επιτυχία του αποτελέσματος, καθώς χρειάζεται πάντα παραμετροποίηση της θεραπείας ανά περιστατικό. Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, η εφαρμογή πραγματοποιείται από ιατρικό προσωπικό (γιατρούς και νοσηλεύτριες) ειδικά καταρτισμένο στη χρήση των εξελιγμένων δερματολογικών LASER αποτρίχωσης 4ης γενιάς. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας επιτρέπουν να προσαρμόζουμε τη θεραπεία ανά περίπτωση αξιολογώντας βασικές παραμέτρους: την περιοχή που θεραπεύεται, τον τύπο της τρίχας και την επίδραση των ορμονών ανά περιοχή, την ηλικία του ατόμου, την πιθανή λήψη φαρμάκων ή κάποια κληρονομική πάθηση που να επηρεάζει την τριχοφυΐα, κτλ.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι τα μεσοδιαστήματα των συνεδριών δεν είναι σταθερά, αλλά εξαρτώνται από τη διάρκεια του κύκλου ζωής της τρίχας ανά περιοχή και ανά άτομο. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ η επόμενη πραγματοποιείται συνήθως μετά από ένα μήνα περίπου. Σταδιακά, το διάστημα μεταξύ των επισκέψεων μεγαλώνει (έξι-οκτώ μήνες). Για τη συντήρηση του αποτελέσματος, αρκεί μία επαναληπτική συνεδρία ανά μακρά χρονικά διαστήματα.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Λένε για εμάς

 στα ΜΜΕ Featured Small