LipoLysis – Μικρολιπογλυπτική για υπέροχες καμπύλες

Το γνωρίζετε καλά: η συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος βαραίνει πάνω από όλα την ψυχική σας διάθεση. Όταν το τοπικό πάχος εδραιωθεί σε μία περιοχή, πολύ δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί, ακόμα κι αν ακολουθήσετε κάποιο εντατικό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και συστηματικής άσκησης. Πλέον, υπάρχει μία μη επεμβατική θεραπεία, η LipoLysis, που αντιμετωπίζει το σώμα σαν έργο τέχνης και σας επιτρέπει να κάνετε τις επιθυμητές διορθώσεις στις καμπύλες του έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από ό,τι περισσεύει.

Η θεραπεία LipoLysis αποτελεί μία μορφή μικρολιπογλυπτικής, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να επέμβετε στις λιποαποθήκες του σώματός σας και να σμιλεύσετε τις καμπύλες σας ώστε να γίνουν πιο αρμονικές. Λίγες μόνο συνεδρίες είναι αρκετές για να απαλλαχθείτε από τα τοπικά παχάκια που θέτουν περιορισμούς στις ενδυματικές επιλογές σας και πτοούν την αυτοπεποίθησή σας.

Προγραμματίστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

Η μεγάλη ανατροπή στη μεσοθεραπεία σώματος

Η εξάλειψη του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται με μία απολύτως βιοσυμβατή ουσία, δηλαδή μία ουσία ακίνδυνη για τον οργανισμό. Ο λόγος για το δεσοξυχολανικό οξύ, το οποίο παράγεται από το συκώτι ακριβώς με σκοπό την καύση του λίπους. Το  δεσοξυχολανικό οξύ έχει την ιδιότητα να σπάει τα τοιχώματα των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα τους και εν συνεχεία να αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της λέμφου.

Οι επιστήμονες κατάφεραν να αναπτύξουν την ουσία αυτή στο εργαστήριο και να μιμηθούν τη δράση της. Με τον τρόπο αυτόν, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δραστικό συστατικό που δεν προκαλεί τη βίαιη νέκρωση των λιποκυττάρων, αλλά την απόπτωσή τους (φυσιολογικός θάνατος) από τον οργανισμό. Έτσι, τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά και δεν παρατηρείται επιδερμική χαλάρωση. Απεναντίας, λόγω τραυματισμού των ιστών κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που συντελούν στη σύσφιξη του δέρματος.

Σημαντική πρόοδο όμως σημείωσαν οι επιστήμονες και σε επίπεδο τεχνικής σε ό,τι αφορά τον τρόπο των εγχύσεων. Με τη θεραπεία LipoLysis, η εφαρμογή είναι «τρισδιάστατη». Δηλαδή το λίπος αντιμετωπίζεται σε όλη την έκτασή του αλλά και σε όλο το βάθος του, καθώς στο κέντρο τείνει να είναι πιο παχύ, ενώ στις άκρες πιο λεπτό. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνεται η ομοιόμορφη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και αποφεύγεται ο σχηματισμός ανωμαλιών στο δέρμα.

LipoLysis

Οι εγχύσεις πραγματοποιούνται με την τεχνική “βεντάλιας”, που εξασφαλίζει την πιο ομοιογενή και αποτελεσματική εξάλειψη του τοπικού πάχους.

Για ποιες περιοχές τοπικού πάχους ενδείκνυται

Η μικρολιπογλυπτική αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τεχνική μεσοθεραπείας, η οποία βασίζεται στην έγχυση λιπολυτικών ουσιών απευθείας μέσα στον λιπώδη ιστό. Με τη θεραπεία LipoLysis, μπορεί να αντιμετωπιστεί οριστικά το τοπικό πάχος στις εξής περιοχές: διπλοσάγονο, μπράτσα, κοιλιά, πλαϊνά μέσης, ψωμάκια πλάτης και περιφέρειας, εσωτερικά μηρών και γονάτων, καθώς και η ψευδογυναικομαστία.

Οι λιπολυτικές ουσίες προκαλούν την οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων και την φυσιολογική αποβολή του συσσωρευμένου λίπους, επιτρέποντας τη σμίλευση των καμπύλων του σώματος. Οι ουσίες είναι βραδείας απελευθέρωσης, δηλαδή απελευθερώνονται αργά στην περιοχή, επιτρέποντας έτσι τη σταδιακή αποβολή του λίπους και την προσαρμογή του δέρματος χάριν της ελαστικότητάς του.

LipoLysis

Τα σημεία υπεροχής της θεραπείας LipoLysis

Σε σχέση με την παραδοσιακή μεσοθεραπεία, η εξελιγμένη θεραπεία LipoLysis υπερέχει στα εξής σημεία:

  • Στοχεύει επιλεκτικά στον υποδόριο λιπώδη ιστό, χωρίς να επηρεάζει το χόριο ή τις βαθύτερες ομάδες ιστών ( συνδετικούς ιστούς, μυς, κ.α.).
  • Επιφέρει την απόπτωση των λιποκυττάρων (δηλαδή τον φυσιολογικό θάνατο), και όχι την αιφνίδια νέκρωσή τους.
  • Δρα τρισδιάστατα, καθώς οι εγχύσεις εφαρμόζονται με τρόπο ομοιογενή και επιλεκτικό ώστε το τοπικό λίπος να αντιμετωπίζεται ομοιόμορφα και να μην σχηματίζονται ανωμαλίες στο δέρμα.
  • Μειώνει σημαντικά τον αριθμό των τρυπημάτων. Αρκούν 1-3 τρυπήματα ανά περιοχή και επομένως εκμηδενίζεται ο κίνδυνος μολύνσεων.
  • Εφαρμόζεται με την πλέον κατάλληλη τεχνική έγχυσης λιπολυτικών ουσιών στο υποδόριο λίπος, ώστε να μην προκαλούνται λειτουργικές αλλοιώσεις (π.χ. νέκρωση του δέρματος).
  • Προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, καθώς μειώνει οριστικά τον αριθμό των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας.
  • H δράση της έχει επιβεβαιωθεί και από δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες.
Προγραμματίστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

Βέβαια και σταθερά αποτελέσματα

Συνήθως χρειάζονται 4 συνεδρίες LipoLysis με μεσοδιαστήματα 35-45 ημερών, για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά την 2η-3η συνεδρία και διαρκώς βελτιώνονται. Με δεδομένο ότι τα δραστικά συστατικά της θεραπείας είναι βραδείας απελευθέρωσης, συνεχίζουν να δρουν στην περιοχή του τοπικού πάχους ακόμα και για 3 βδομάδες μετά την τελευταία συνεδρία.

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθούν ήπιο οίδημα, μωλωπισμός και ένα αίσθημα «βάρους» στην περιοχή, φυσιολογικά φαινόμενα που είναι παροδικά και υποχωρούν μετά από δύο βδομάδες. Μοναδικές αντενδείξεις για τη θεραπεία LipoLysis είναι η εγκυμοσύνη, η υπερλιπιδαιμία, ο σακχαρώδης διαβήτης και τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Ιδιαίτερα γρήγορη ανταπόκριση στη θεραπεία LipoLysis παρουσιάζουν οι περιοχές της κοιλιάς και των μηρών, το διπλοσάγονο και το «σαμαράκι» (τοπικό πάχος στη βάση του αυχένα), όπως και τα «ψωμάκια» (απαγωγοί).

Τα αποτελέσματα μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο αν η θεραπεία LipoLysis συνδυαστεί με κάποια θεραπεία αγγειακής και λεμφικής αποσυμφόρησης, όπως τη μέθοδο LPG Endermologie, που επιταχύνει την αποβολή των λιποκυττάρων και κάνει πιο γρήγορα ορατή τη μείωση των πόντων.

LipoLysis πριν και μετά

 

LipoLysis πριν και μετά

LipoLysis πριν και μετά

Προγραμματίστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

Διαβάστε επίσης:

CoolSculpting – Κρυολιπόλυση

CelluSculpting & CelluClip – Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας