Αποτρίχωση προσώπου: Η καλύτερη λύση είναι η LASER αποτρίχωση

Μόνο 10 λεπτά σας χωρίζουν από το βελούδινο δέρμα

Μπορεί η τριχοφυΐα του προσώπου να αποτελεί σύμβολο αρρενωπότητας για τον σύντροφό σας, για σας όμως είναι ένα ισχυρό πλήγμα για τη θηλυκότητά σας. Μόνο η LASER αποτρίχωση μπορεί να σας απαλλάξει ανώδυνα και αποτελεσματικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε σημεία του προσώπου, όπου παρουσιάζουν κατ’ εξοχήν τριχοφυΐα οι άνδρες, χαρίζοντάς σας απαλό, βελούδινο δέρμα. Και μάλιστα για πάντα!

Αναποτελεσματικό το μέικ-απ, οι βαφές και το τριμάρισμα

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο μεσόφρυο, τις φαβορίτες, τις παρειές, το άνω χείλος και το πηγούνι σας φέρνει σε αμηχανία στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, δεδομένου μάλιστα ότι το πρόσωπο είναι μία περιοχή που δεν καλύπτεται από ρούχα. Συνήθως μάλιστα η τριχοφυΐα αυτής της περιοχής είναι ιδιαίτερα σκουρόχρωμη και είναι σχεδόν αδύνατον να την καμουφλάρετε με προϊόντα μακιγιάζ. Αν αντιθέτως δοκιμάσετε να την κρύψετε χρησιμοποιώντας ξανθιστικές βαφές, κινδυνεύετε τελικά να την κάνετε ακόμα πιο ευδιάκριτη, εξαιτίας του μη φυσικού αποτελέσματος.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ενοχλούνται από την υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Είναι πολλοί και οι άντρες που ταλαιπωρούνται από έντονη τριχοφυΐα όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στον λαιμό, την οποία αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν κατά κύριο λόγο με το ξύρισμα ή με το τριμάρισμα (ψαλίδισμα των τριχών για να δώσουν καλύτερο σχήμα στα φρύδια, τα γένια, το μουστάκι, κτλ). Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι μόνιμο, ενώ το ξύρισμα προκαλεί συχνά τραυματισμούς, ερεθισμούς, θυλακίτιδα, κ.α.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Τα σημεία υπεροχής της LASER αποτρίχωσης

Η πιο σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική λύση για την αποτρίχωση προσώπου είναι η LASER αποτρίχωση, η οποία μάλιστα στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics εφαρμόζεται με το πλέον εξελιγμένο «2 σε 1» LASER που συνδυάζει ενέργειες LASER Alexandrite και LASER Nd:YAG.

Το LASER αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εξαλείφουμε κάθε είδους τριχοφυΐα σε κάθε τύπο δέρματος (από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο) με απόλυτη ασφάλεια. Το LASER δρα στοχευμένα στον θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντάς τον οριστικά, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί του δέρματος. Επιπλέον, η LASER αποτρίχωση υπερέχει σε όλα τα παρακάτω σημεία:

  • Είναι κατάλληλη για το δέρμα του προσώπου

Το δέρμα του προσώπου είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Οι κοινές μέθοδοι αποτρίχωσης προκαλούν συχνά ερεθισμούς ή τραυματισμούς στο δέρμα (βλ. ξυραφάκι), ενώ υπάρχει ακόμα και κίνδυνος πρόκλησης εγκαύματος (βλ. αποτριχωτικό κερί λόγω θερμότητας ή αποτριχωτική κρέμα λόγω χημικής σύνθεσης). Η ένταση του LASER αντιθέτως ρυθμίζεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και της τριχοφυΐας, και εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια.

  • Προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα

Μόνο η LASER αποτρίχωση μπορεί να σας απαλλάξει οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μέσα σε λίγες συνεδρίες σε ποσοστό που ξεπερνά το 90%. Η μείωση της τριχοφυΐας είναι ορατή από την 1η κιόλας συνεδρία και μειώνεται σταθερά με κάθε επαναληπτική συνεδρία. Οι τρίχες αραιώνουν, εξασθενούν και τελικά γίνονται χνούδι, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατές.

  • Είναι σύντομη διαδικασία

Η LASER αποτρίχωση προσώπου είναι μία σύντομη διαδικασία διάρκειας περίπου 10 λεπτών, γι’ αυτό χαρακτηρίζεται “lunch time treatment”, αφού μπορείτε να την εφαρμόσετε στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς και να επιστρέψετε μετά από λίγο κανονικά στα καθήκοντά σας.

  • Δεν πονάει

Σε αντίθεση με το τσιμπιδάκι, το αποτριχωτικό κερί, τη χαλάουα και τις οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, που είναι επώδυνα μέσα αποτρίχωσης καθώς τραβάνε και ξεριζώνουν τις τρίχες, με το LASER δεν υπάρχει πόνος. Πριν την εφαρμογή, γίνεται τοπική χρήση αναισθητικής κρέμας. Επιπλέον, το ίδιο το LASER διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης που ψύχει το δέρμα της ώρας της εφαρμογής, προκαλώντας τοπικό μούδιασμα και καθιστώντας ανεπαίσθητη την εφαρμογή.

  • Είναι μέθοδος εγκεκριμένη από τον FDA

Η LASER αποτρίχωση φέρει από το 1997 την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Συσκευών FDA, που εγγυάται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

  • Προσφέρει καλύτερο σχήμα στην τριχοφυΐα του ανδρικού προσώπου

LASER αποτρίχωση δίνει οριστική λύση στους άντρες που έχουν έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, η οποία εκτείνεται για παράδειγμα ψηλά προς τα ζυγωματικά ή χαμηλά προς τον λαιμό, και πασχίζουν να την «τιθασεύουν» τριμάροντάς την. Επίσης, είναι ιδανική για την περίπτωση που θέλουν να δώσουν καλύτερο σχήμα στα φρύδια, τα γένια ή το μουστάκι τους, αποφεύγοντας το τακτικό ξύρισμα με τον πιθανό κίνδυνο της πρόκλησης τραυματισμού ή θυλακίτιδας, κτλ.

  • Είναι ιατρική πράξη

Η LASER αποτρίχωση είναι και πρέπει να εφαρμόζεται πάντα ως ιατρική πράξη. Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, προηγείται πάντα δερματολογικός έλεγχος της περιοχής της θεραπείας. Ελέγχουμε για πιθανή ύπαρξη σπίλων, θυλακίτιδας ή άλλων δερματικών ή αγγειακών βλαβών. Επιπλέον, καθότι η τριχοφυΐα του προσώπου εξαρτάται από ορμονικούς παράγοντες, συστήνουμε ορμονολογικό-ενδοκρινολογικό έλεγχο σε περιπτώσεις έντονης υπερτρίχωσης, ώστε να ακολουθηθεί η κατάλληλη αγωγή και να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η ένταση και οι υπόλοιπες παράμετροι της εφαρμογής του LASER ρυθμίζονται πάντα από τους δερματολόγους των κέντρων μας με στόχο την πιο αποτελεσματική δράση της θεραπείας με τη μέγιστη ασφάλεια και τις λιγότερες δυνατόν συνεδρίες.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS

Παρόμοια άρθρα