RF Tripollar: Τριπολικές Ραδιοσυχνότητες κατά της χαλάρωσης

Τις φθορές αντισταθμίζουν οι ινοβλάστες που παράγουν άμεσα νέο κολλαγόνο. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, οι ινοβλάστες αποδυναμώνονται και παράγουν μικρότερη ποσότητα κολλαγόνου, με αποτέλεσμα το πλέγμα να αρχίζει να παρουσιάζει ανωμαλίες. Έτσι, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και τείνει να εμφανίζει ρυτίδες. Στο σημείο αυτό επεμβαίνει δραστικά το RF Tripollar, που λειαίνει τις γραμμές έκφρασης και τις βαθιές ρυτίδες και δρα αποτελεσματικά ενάντια στη χαλάρωση.

RF Tripollar: Τεχνολογία τρίτης γενιάς με διπλή δράση

Η εστιασμένη ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διαχέεται μέσα από τρεις κεφαλές, οι οποίες γλιστρώντας πάνω στην επιδερμίδα, χαρίζουν μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς. Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων κατευθύνεται τόσο στα επιφανειακά όσο και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, παρέχοντας διπλή δράση. Το RF Tripollar, με τη σύσπαση που προκαλεί στις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου, προσφέρει άμεση σύσφιξη του δέρματος, ενώ με τη  διέγερση των ινοβλαστών παράγονται νέες ίνες κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, το στρώμα του χορίου γίνεται πιο παχύ κι έτσι καταφέρνει να στηρίξει καλύτερα το δέρμα και να μειώσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης. Ταυτόχρονα, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων συρρικνώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων και καταπολεμάει την αντιαισθητική συσσώρευση λίπους στο πρόσωπο και τον λαιμό, που εντοπίζεται για παράδειγμα στα «κρεμασμένα» μάγουλα και το διπλοσάγονο.

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Το RF Tripollar συνιστά μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλια, καθώς επίσης και στην περιοχή του λαιμού. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω που επιθυμούν να δράσουν προληπτικά ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Όντας κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, το RF Tripollar μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με άλλες anti-aging θεραπείες και ενδείκνυται ιδιαίτερα για:

  • Τη σμίλευση του οβάλ περιγράμματος του προσώπου
  • Τη σύσφιξη της χαλαρής επιδερμίδας
  • Τη λείανση των στατικών ρυτίδων για τις οποίες ευθύνεται η γήρανση και η απώλεια τόνου του δέρματος.
  • Την αντιμετώπιση της συσσώρευσης λίπους στα μάγουλα, το σαγόνι και τον λαιμό, όπως π.χ. το διπλοσάγονο.

Χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες

Το RF Tripollar συνιστά μια απολύτως ανώδυνη διαδικασία, καθώς η εφαρμογή του απαιτεί χαμηλή ισχύ. Αυτό το διασφαλίζει μονάχα η τεχνολογία τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Οι μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες δεν είναι εστιασμένες και, επομένως, απαιτείται υψηλότερη ενέργεια για την επίτευξη των αποτελεσμάτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο τοπικής ενόχλησης και πιθανής πρόκλησης δερματικών βλαβών λόγω της υπερθέρμανσης του δέρματος.

Το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου βάσει του οποίου λειτουργεί το RF Tripollar, προλαμβάνει την υπερθέρμανση και εξαλείφει την ανάγκη χρήσης μηχανήματος ψύξης του δέρματος. Για το λόγο αυτό, συνεπάγεται ασφαλή και αποτελεσματική συνεχόμενη παροχή ενέργειας – θερμότητας, μικρό χρόνο θεραπείας (15-30’ περίπου), μικρό αριθμό συνεδριών (5-6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 10 ημερών) και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Αποτελέσματα άμεσα ορατά

Το μεγάλο πλεονέκτημα του RF Tripollar είναι ότι εγγυάται άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια και σφριγηλή, αποτέλεσμα που βελτιώνεται σταδιακά, καθώς οι ινοβλάστες εξακολουθούν να εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς. Γενικά, η θεραπεία δρα συσσωρευτικά, γεγονός που σημαίνει ότι παρατηρείται βελτίωση του αποτελέσματος από συνεδρία σε συνεδρία, το οποίο διαρκεί τουλάχιστον για ένα χρόνο. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου θεραπειών, συνιστάται μια επαναληπτική συνεδρία ανά 6 ή 12 μήνες, προκειμένου να συντηρηθεί το αποτέλεσμα.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ