Μονιμότερο Εμφύτευμα

Εξαλείψτε τα σημάδια του χρόνου & αποκτήστε τη νεανική εμφάνιση που επιθυμείτε!

Οι αλλαγές, που συμβαίνουν στο σώμα μας, επηρεάζουν κατά πολύ την ψυχολογία μας. Η ανάγκη μας να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας είναι πλέον καθημερινή. Ο χρόνος δεν σταματάει και τα σημάδια του παραμένουν ανεξίτηλα χαραγμένα πάνω μας.

Μην αγνοείτε το δέρμα σας…

Η διαδικασία της γήρανσης είναι ασταμάτητη και φυσική και πέρα το σώμα επηρεάζει και το πρόσωπό μας. Το κολλαγόνο συνιστά το πιο βασικό στοιχείο της επιδερμίδας μας. Κατά τη διάρκεια της νεότητάς μας, το πλέγμα από κολλαγόνο είναι ανεπηρέαστο και χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση, σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, το δέρμα ξεκινάει να αποδυναμώνεται και σταδιακά χάνεται η ελαστικότητα και ο τόνος του. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που συντελούν στην εξασθένηση και γήρανσή του είναι η διατροφή, η ηλικία, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η κληρονομικότητα και το κάπνισμα.

Πόσοι από εμάς δεν έχουν αναπολήσει την ηλικία των 16, όταν το πρόσωπό μας ήταν λείο και λαμπερό;

Η απάντηση είναι όλοι!

Έχουμε επιλογή στο να δείχνουμε πιο νέοι;

Οι επιλογές υπάρχουν αρκεί να μπορεί κάποιος να μας τις δείξει.

Radiesse Volumising Filler

Το Radiesse αποτελεί ένα ενέσιμο υλικό, μη μόνιμο και μαλακό. Είναι, επίσης αποικοδομήσιμο και πλήρως βιοσυμβατό, χάρη στα μικροσφαιρίδια που περιέχει, τα οποία αποτελούνται από ασβεστούχο υδροξυαπατίτη.
Ενδείκνυται για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου, το γέμισμα των εμβαθύνσεων της επιδερμίδας και γενικότερα για την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου. Ταυτόχρονα, εξαιτίας της νεοκολλαγένεσης που προξενεί, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο.

Πολλοί το ονομάζουν υγρό lifting! Eσείς;

Εξαιτίας της μοναδικής του σύνθεσης το Radiesse, πρωτοπορεί, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην επαναφορά και αποκατάσταση του του περιγράμματος του προσώπου. Συγκριτικά με άλλες μεθόδους που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των γραμμών έκφρασης, τα αποτελέσματα του Radiesse διαρκούν περίπου 1 χρόνο και είναι πιο άμεσα αν συγκριθούν με τα αποτελέσματα άλλων ενέσιμων υλικών.

 1.  Πώς δρα το Radiesse;
  Το Radiesse από την πρώτη στιγμή της έγχυσής του συνεχίζει τη δράση του. Όταν εγχέεται ο υδροξυαπατίτης, συντελείται διαπλοκή του με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών που βρίσκονται κοντά κι έτσι δημιουργείται ένα πλέγμα μεγαλύτερο, στο οποίο πραγματοποιείται ανάπτυξη του νέου κολλαγόνου. Ακόμα και μετά την απορρόφηση του Radiesse™, θα παραμείνει στην περιοχή το νέο κολλαγόνο, του οποίου το αποτέλεσμα θα διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 2. Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα και ποια είναι η διάρκειά τους;
  Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας στιγμή μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και διατηρείται για 1 έτος ή και περισσότερο ανάλογα την περίπτωση.
 3. Η θεραπεία με το Radiesse είναι επώδυνη; Και αν ναι, πόσο διαρκεί;
  Μια σύντομη επίσκεψη στο ιατρείο, διάρκειας 30-60′ αρκεί για την εφαρμογή του Radiesse. Πρόκειται για πολύ ανεκτή διαδικασία, γεγονός που οφείλεται στο ότι περιέχει λιδοκαΐνη (αναισθητικό). Μάλιστα, βάσει κλινικών μελετών, αποδείχθηκε η κατά 90% μείωση του πόνου σε ασθενείς, εξαιτίας της λιδοκαΐνης. Ωστόσο, εάν χρειαστεί, μπορεί να γίνει εφαρμογή και τοπικής αναισθητικής κρέμας.
 4. Πότε μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου, αν κάνω θεραπεία με Radiesse;
  Τις περισσότερες φορές, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση! Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστάται η αποφυγή των έντονων μορφασμών, της έκθεσης σε δυνατό κρύο ή σε UV ακτινοβολία και της χρήσης solarium και σάουνας για τις 2 ημέρες που ακολουθούν.
 5. Υπάρχουν αντενδείξεις;
  Το Radiesse αντενδείκνυται σε περιπτώσεις κύησης και θηλασμού, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις ατόμων υπερευαίσθητων στον υδροξυαπατίτη ή ατόμων που πάσχουν από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα ή νόσο που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Καλό είναι, επίσης,να αποφεύγεται από άτομα που έχουν φλεγμονή στα σημεία όπου εγχέεται το Radiesse. Μία εβδομάδα πριν την εφαρμογή της θεραπείας συνιστάται να μην λαμβάνονται μεγάλες δόσεις ασπιρίνης, καθώς επίσης και  αντιφλεγμονώδη και αντιπηκτικά φάρμακα.
 6. Υπάρχουν παρενέργειες από το Radiesse;
  Μετά τις εγχύσεις του Radiesse, είναι πιθανή η πρόκληση ερυθρότητας στην περιοχή της έγχυσης, οιδήματος, ευαισθησίας ή μουδιάσματος ή τέλος κάποιων τοπικών εκχυμώσεων. Το γεγονός αυτό οφείλεται στις εγχύσεις και οι παρενέργειες αυτές έχουν διάρκεια λίγων ωρών ή ημερών. Συνήθως, την ώρα της θεραπείας, αναφέρεται από τους ασθενείς η αίσθηση μιας ήπιας ενόχλησης.