Exilis Elite: Αναίμακτη… Αντιγήρανση με απόλυτη ασφάλεια

Παγκόσμια καινοτομία στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής

Το Exilis Elite αποτελεί τη μοναδική συσκευή που συνδυάζει τη δράση μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων και δρα αποτελεσματικά κατά της γήρανσης. Η ενέργειά τους διαπερνά τις στιβάδες του δέρματος και φτάνει σε μεγάλο βάθος, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει την επιδερμίδα. Στη συνέχεια, η ενέργεια κατευθύνεται στο χορίο, μετατρέπεται σε θερμότητα και απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Η διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται χάρη σε έναν ελεγχόμενο μηχανισμό θέρμανσης, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Δράση συσφικτική και λιπολυτική

Με το Exilis Elite τα λιποκύτταρα της περιοχής απορροφούν τη θερμότητα κι έπειτα καταστρέφονται οριστικά. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζεται το πρόβλημα του διπλοσάγονου, όπως και το πρόβλημα που εντοπίζεται και σε άλλες περιοχές του προσώπου που συσσωρεύουν λίπος, για τις οποίες έως τώρα δεν υπήρχε άλλος τρόπος αντιμετώπισης.

Στοχευμένη η δράση του Exilis Elite

Η θεραπεία Exilis Elite αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ακόλουθα:

  • Χαλάρωση προσώπου και λαιμού
  • Πτώση βλεφάρων
  • Ρυτίδες και πρήξιμο ματιών
  • Ρινοχειλικές ρυτίδες
  • Απώλεια όγκου σε χείλη και ζυγωματικά
  • “Πεσμένα” μάγουλα
  • Διπλοσάγονο
  • Μικρορυτίδες στο ντεκολτέ

Το Exilis Elite βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος και, γενικότερα, το περίγραμμα του προσώπου. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άτομα ηλικίας 21 έως 70+ χρόνων, ανεξαρτήτως τύπου και χρώματος επιδερμίδας.

Χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες

Η θεραπεία Exilis Elite™ είναι ανώδυνη. Κάποιοι, μάλιστα, την παρομοιάζουν με την ευχάριστη αίσθηση που έχει το hot stone massage (είδος μασάζ που πραγματοποιείται με ζεστές πέτρες). Η μόνη παρενέργεια που μπορεί να εκδηλωθεί είναι μια ήπια ερυθρότητα για 20-30’ μετά τη θεραπεία, η οποία, ωστόσο, είναι προσωρινή. Για το λόγο αυτό, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες μπορεί να γίνει άμεσα.

Άμεσα ορατά αποτελέσματα

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς το δέρμα αρχίζει να δείχνει πιο σφριγηλό και υγιές. Μάλιστα, το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει τότε και το 81%. Ωστόσο, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, απαιτούνται 4-6 συνεδρίες (μία ανά βδομάδα). Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ στην περίπτωση αντιμετώπισης του τοπικού λίπους είναι μόνιμο.

Απόλυτη ασφάλεια

Το Exilis Elite συνιστά θεραπεία απόλυτα ασφαλή, η οποία ενδείκνυται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές των ματιών, του λαιμού και του ντεκολτέ, ενώ χρησιμοποιείται και στο σώμα αντιμετωπίζοντας τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος στα μπράτσα, τον κορμό, τους μηρούς και τα γόνατα.

Η συσκευή διαθέτει το ειδικό σύστημα ασφαλείας Energy Flow Control, εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη ροή ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας και εξαλείφοντας τον κίνδυνο υπερθέρμανσης του δέρματος. Επίσης, ο μηχανισμός ψύξης που είναι ενσωματωμένος, επιτρέπει στη συσκευή να στοχεύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, χωρίς να προκαλεί ενόχληση στον ασθενή και χωρίς να επηρεάζει τις πιο επιφανειακές στιβάδες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA για σύσφιξη δέρματος.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS