ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ; ΩΡΑ ΓΙΑ COOLSCULPTING!

Έχει παρατηρηθεί ότι 4 στις 10 προτάσεις γάμου γίνονται ανάμεσα στα Χριστούγέννα και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μήπως μία από αυτές τις 4 ήταν φέτος και η δική σας; Αν αντικρύσατε ένα λαμπερό μονόπετρο, στο οποίο είπαμε αμέσως «ναι», τότε σίγουρα το προσεχές διάστημα θα εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες ώστε να φτάσετε την ημέρα που παντρεύεστε να είστε πιο όμορφη από ποτέ! Δεν θέλει όμως κόπο, αλλά… cool τρόπο!

CoolSculpting® για να μην περιοριστείτε σε επιλογή νυφικού

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την ημέρα που θα ντυθείτε νυφούλα, θα έχετε όλα τα μάτια πάνω σας. Όλοι οι καλεσμένοι θα σας «σκανάρουν» από πάνω μέχρι κάτω και είναι επόμενο να θέλετε να είστε στα καλύτερά σας. Το τοπικό πάχος δεν θα πρέπει να επηρεάσει την ψυχολογία σας, αλλά ούτε και να αποτελέσει εμπόδιο στην επιλογή του νυφικού σας. Αν πάντα ονειρευόσασταν για παράδειγμα ένα νυφικό που μοιάζει με γοργόνα, δεν έχετε λόγο να το απορρίψετε ως επιλογή λόγω τοπικού λίπους στην περιφέρεια. Παρομοίως, αν πάντα σας άρεσαν τα νυφικά που είναι στράπλες, μην αφήσετε το τοπικό πάχος στα μπράτσα ή περιμετρικά του σουτιέν να σας χαλάσουν το όνειρο.

Το CoolSculpting® είναι η ιδανική θεραπεία καταπολέμησης του τοπικού πάχους στο διπλοσάγονο, τα μπράτσα, την κοιλιά, το στομάχι, τους μηρούς και τους γλουτούς γρήγορα, ανώδυνα και οριστικά. Πρόκειται για την αυθεντική μέθοδο και συσκευή κρυολιπόλυσης που μπορεί να σας ελευθερώσει από το συσσωρευμένο λίπος σε μία μόνο συνεδρία. Το μηχάνημα συνοδεύεται από διαφορετικές κεφαλές που εφαρμόζουν ομοιόμορφα στην περιοχή της θεραπείας και ψύχουν με στοχευμένο τρόπο τα λιποκύτταρα στους -11 βαθμούς Κελσίου, προκαλώντας έτσι τον φυσιολογικό θάνατό τους και τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό. Μέσα σε διάστημα 2-6 μηνών, τα περίσσια λιποκύτταρα αποβάλλονται και το στρώμα του λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται έως και 40%!

Προγραμματίστε άμεσα CoolSculpting®

Αν είστε στη φάση που προγραμματίζετε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας, θέστε τη θεραπεία CoolSculpting® ως προτεραιότητα. Τοποθετήστε τη σίγουρα πριν τα ραντεβού για την ανεύρεση του τέλειου νυφικού, για να δώσετε χρόνο στη θεραπεία να δράσει. Λάβετε υπόψιν ότι τα αποτελέσματα γίνονται ορατά περίπου μετά από 3 εβδομάδες και ολοκληρώνονται κοντά στο εξάμηνο.

Αν έχετε επιλέξει ήδη νυφικό, ετοιμαστείτε να το στενέψετε, αφού το CoolSculpting® θα σας χαρίσει σύντομα πιο αρμονικές και κολακευτικές καμπύλες!

Γιατί το CoolSculpting® είναι δημοφιλές στις νύφες

Το CoolSculpting® ανήκει στις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές κοσμητικές θεραπείες για τις νύφες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπο realself.com, συνιστά τη δεύτερη πιο δημοφιλή θεραπεία μετά το botox, για τις γυναίκες που ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι μέλλουσες νύφες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο CoolSculpting® διότι είναι η original μέθοδος κρυολιπόλυσης που χαρίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε 1 συνεδρία. Το γεγονός ότι δεν απαιτούνται επαναληπτικές συνεδρίες είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς το διάστημα προετοιμασίας του γάμου ο χρόνος που απομένει ελεύθερος είναι πολύ περιορισμένος.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι πρόκειται για μία μη επεμβατική διαδικασία, που σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση, δεν απαιτεί νοσηλεία ή χρόνο ανάρρωσης. Πρόκειται για μία ανώδυνη θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς (lunch-time treatment) και επιτρέπει άμεση επιστροφή στην εργασία.

CoolSculpting® και για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της μέρας

Σίγουρα, δεν θέλετε μόνο εσείς να δείχνετε πανέμορφη τη μέρα του γάμου. Αν και η νύφη συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν και ο γαμπρός, οι κουμπάροι και οι συμπέθεροι. Το CoolSculpting® μπορεί να χαρίσει σε όλους σας το σώμα που ονειρεύεστε και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας εν όψει του μεγάλου event!

Πηγή : Queen.gr