Τοπικο παχος: 2 + 1 τροποι να απαλλαγειτε απο το περιττο λιπος γρηγορα και ανωδυνα

Τι συμβαίνει με το τοπικό πάχος; Κατά τη γέννηση ενός ανθρώπου ο αριθμός των λιποκυττάρων, ο οποίος συντελεί στην αποθήκευση λίπους στο σώμα, είναι ένας σχετικά σταθερός αριθμός. Στους ενήλικες δεν αυξάνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων, αλλά η οποιαδήποτε αύξηση του βάρους οδηγεί σε αύξηση του μεγέθους των λιποκυττάρων. Με απλά λόγια, το σώμα δεν παράγει περισσότερα, αντιθέτως γεμίζει τα ήδη υπάρχοντα κύτταρα με επιπλέον λίπος.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η κατανομή του λίπους είναι καθαρά θέμα γενετικής προδιάθεσης. Το κάθε σώμα κατανέμει τα κιλά του με πολύ διαφορετικό τρόπο.

Στην πλειονότητά τους, οι στερητικές δίαιτες δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ούτε καν οι ωκεανοί ιδρώτα μέσω άθλησης.

Ξεχάστε το “no pain, no gain”

Το αγγλικό μόττο “no pain, no gain” (σε ελεύθερη μετάφραση «μπρος τα κάλλη τι είναι o πόνος;») ανήκει στο παρελθόν.

Η λιπογλυπτική μπορεί να επιτευχθεί με ανώδυνο και μη επεμβατικό τρόπο χάρη σε νέες επιστημονικές μεθόδους, ισάξιες εναλλακτικές της επεμβατικής λιποαναρρόφησης. Μάλιστα, όταν εφαρμόζεται συνδυασμός των θεραπειών, η στοχευμένη δράση τους προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση και το αποτέλεσμα μόνιμο.

CoolSculpting® – Η αυθεντική κρυολιπόλυση

Το τοπικό πάχος μπορεί να εξαλειφθεί όσο επίμονο κι αν είναι, σε όποια περιοχή του σώματος κι αν βρίσκεται (κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, διπλοσάγονο, γυναικομαστία), όσο επίμονα κι αν αντιστέκεται σε δίαιτα και άσκηση. Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® ενδείκνυται για να το εξαλείψει και μάλιστα σε μία μόνο συνεδρία.

Η θεραπεία έχει την ικανότητα να μειώνει οριστικά τον αριθμό των περίσσιων λιποκυττάρων στην περιοχή του τοπικού πάχους χάρη σε έναν εξελιγμένο μηχανισμό επιλεκτικής ψύξης τους. Τα λιποκύτταρα ψύχονται στους -11οC, κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό, χωρίς να επηρεάζονται οι γειτονικοί ιστοί. Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® της αμερικανικής εταιρίας Zeltiq είναι μία απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος, εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

Exilis Elite™ – Θερμολιπόλυση

Με την έγκριση του FDA, δρα κατά του τοπικού πάχους και η επαναστατική συσκευή θερμολιπόλυσης Exilis Elite™. Πρόκειται για μία ανώδυνη και ασφαλή θεραπεία, που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση. Το Exilis Elite™ βασίζεται στη συνδυαστική δράση μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων. Χάρη στην ενισχυμένη ενέργεια, καταφέρνει να αυξάνει τη θερμοκρασία στον λιπώδη ιστό στους 42-44οC προκαλώντας υπεραιμία και αγγειοδιαστολή στην περιοχή της θεραπείας. Αυτή η αυξημένη αιμάτωση έχει ως αποτέλεσμα την ενισχυμένη οξυγόνωση και επομένως την αύξηση των τοπικών καύσεων έως και 110%.

Η διαδικασία αυτή προκαλεί τη διάσπαση των λιποκυττάρων και την οριστική αποβολή τους από τον οργανισμό μέσα στο επόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή, η επίδραση του Exilis Elite™ πάνω στους ινοβλάστες διεγείρει την παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου και ελαστίνης με θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης.  Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, καθώς η θερμοκρασία παρακολουθείται διαρκώς χάρη σε ειδικά θερμόμετρα, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης εξασφαλίζει την ευχάριστη αίσθηση της εφαρμογής.

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης και της θερμολιπόλυσης είναι μόνιμα και μπορούν να ενισχυθούν από τη μέθοδο της ενέσιμης μικρολιπογλυπτικής LipoSculpting, επιτρέποντάς σας τελικά να επέμβετε στις λιποαποθήκες σας, να σμιλεύσετε τις καμπύλες σας και να απελευθερωθείτε οριστικά από ό,τι… περισσεύει!

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις νέες θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους μετά από λεπτομερή ιατρική αξιολόγηση σας προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό επιστημονικών μεθόδων για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Κρυολιπόλυση – CoolSculpting®

Θερμολιπόλυση – Exilis Elite™

Μικρολιπογλυπτική – LipoMesotherapy

Σε συνδυασμό με Endermologie & Carboxytherapy

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού ενημέρωσης για τις θεραπείες σώματος

Σχολιάστε