Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια: Ανάπλαση και ανανέωση

Η ανομοιόμορφη υφή του δέρματος, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, οι ουλές ακμής, τα μαύρα και λευκά στίγματα καθώς και οι κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη σύγχρονη μέθοδο ανάπλασης και ανανέωσης της επιδερμίδας, τη μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια.

Πώς δρα η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

Μια ειδική κεφαλή που αποτελείται από έναν κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι, στον οποίο έχουν συγκολληθεί ειδικά επεξεργασμένα  διαμάντια, απομακρύνει την εξωτερική κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας. Κατά τη διάρκεια της μικροδερμοαπόξεσης τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, οι διεσταλμένοι πόροι συρρικνώνονται και η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή.

Η κινητοποίηση των ινοβλαστών ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου

Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει κατά τη διάρκεια τη μικροδερμοαπόξεση, είναι η κινητοποίηση των ινοβλαστών, των κυττάρων δηλαδή που είναι υπεύθυνα για την ανάπλαση, ώστε να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη και να ενεργοποιηθεί η φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού. Η υπεραιμία που προκαλείται στην περιοχή λόγω του μικροτραυματισμού ενισχύει περαιτέρω την ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου. Ο μικροτραυματισμός από τις κεφαλές με διαμάντια μόνο στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος είναι τόσο καλά ανεκτός και δεν χρειάζεται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Απόλυτα ελεγχόμενος καθαρισμός της επιδερμίδας

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι επί της ουσίας ένας απόλυτα ελεγχόμενος καθαρισμός προσώπου  από τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό, ταλαιπωρημένο και γερασμένο. Στόχο της αποτελεί η τόνωση, αναγέννηση και λείανση της επιδερμίδας του προσώπου, ώστε να αποκτήσει απαλότερη υφή στην αφή.

Η συνέπεια είναι συνέργεια στη διατήρηση του αποτελέσματος

Οι συνεδρίες μκροδερμοαπόξεσης που απαιτούνται είναι 2-4 με μεσοδιάστημα 1 μήνα. Η επανάληψη της θεραπείας συνιστάται κάθε 3-4 μήνες για συντήρηση του αποτελέσματος, ενίσχυση της τονικότητας του δέρματος, διατήρηση της λάμψης και της απαλότητας του δέρματος.

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα στο πέρασμα του χρόνου. Είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου και όλους τους τύπους δέρματος, ενώ συνδυαστικά με άλλες θεραπείες κοσμητικής δερματολογίας αποτελεί την ιδανική θεραπεία ανάπλασης δέρματος για όλες τις ηλικίες.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS