Η μέρα που δεν θα σας απασχολούν «τρίχες» δεν είναι και τόσο μακριά!

Έχετε κοπεί. Έχετε εμφανίσει θυλακίτιδα. Έχετε σπυράκια, κοκκινίλες και φαγούρα μετά από κάθε ξύρισμα. Και κυρίως έχετε πια κουραστεί από την σχεδόν καθημερινή ρουτίνα που απαιτεί η διαδικασία της αποτρίχωσης με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Αν έχετε αρχίσει να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρεία κάθε φορά που χρειάζεται να κάνετε αποτρίχωση, ίσως ήρθε ο καιρός να δείτε πιο σοβαρά την εφαρμογή της Αποτρίχωσης με LASER Alexandrite.

Η αλήθεια είναι ότι οι γνώριμες σε όλους μέθοδοι αποτρίχωσης έχουν γίνει πια συνήθεια καθώς είναι μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων γυναικών και ανδρών.

Πόσο δύσκολο όμως είναι να αλλάξετε συνήθειες; Ή μάλλον να το θέσουμε διαφορετικά, πόσο έτοιμοι είστε να αφήσετε πίσω ό,τι σας πονάει; Έχετε σκεφθεί ότι η μέρα που θα ξυπνήσετε και δεν θα σας απασχολούν «τρίχες» δεν είναι και τόσο μακριά;

Στόχος κάθε αποτριχωτικής μεθόδου είναι να προσφέρει απαλό και βελούδινο δέρμα. Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται.  Στόχος όμως της αποτρίχωσης με LASER Alexandrite είναι να προσφέρει απαλό και βελούδινο δέρμα για πάντα. Και πραγματικά, αυτό προσφέρει. Ιατρικά αποδεδειγμένα.

Η αποτρίχωση με LASER Alexandrite είναι η καλύτερη σας επιλογή και υπερέχει ξεκάθαρα των κοινών μεθόδων αποτρίχωσης, όπως το ξυραφάκι, το κερί και  τις αποτριχωτικές κρέμες  για τους εξής  λόγους:

  • Είναι ιατρικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την υπερβολική ή ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα
  • Είναι ιδανική για όλους τύπους και χρώμα δέρματος
  • Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές, ακόμα και σε αυτές που είναι «δυσπρόσιτες» όπως τα αυτιά
  • Αποτελεί την ασφαλέστερη μέθοδο αποτρίχωσης για την περιοχή των γεννητικών οργάνων
  • Επιτρέπει την πρόληψη και την έγκαιρη ανίχνευση ιογενών μολύνσεων και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων στην ευαίσθητη περιοχή
  • Δρα με επιλεκτική ακρίβεια στη ρίζα της τρίχας, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, αφήνοντας ανέπαφες τις γύρω περιοχές
  • Εφαρμόζεται βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων
  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα
  • Αποτελεί την πιο προηγμένη μέθοδο αποτρίχωσης και τη μοναδική εγκεκριμένη από τον FDA
  • Βάζει τέλος στη θυλακίτιδα και χαρίζει ένα βελούδινο δέρμα

Ωστόσο, it takes 2 to tango!

Η αποτρίχωση με  λέιζερ Αλεξανδρίτη απαιτεί βραχυπρόθεσμη δέσμευση για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Και εδώ, είναι απαραίτητη η δική σας συνέργεια.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν μεγαλώνουν όλες οι τρίχες με τον ίδιο ρυθμό και ότι η αποτρίχωση με LASER Alexandrite για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να «βρει» τις τρίχες στο ενεργό στάδιο ανάπτυξής τους.

Χρειάζεται η δική σας συνέπεια ως προς την προσέλευσή σας σε κάθε προγραμματισμένη συνεδρία μέχρις ότου να συμπληρωθεί ο αριθμός των συνεδρίων που έχει ορισθεί ότι για την κάθε περίπτωση είναι απαραίτητος. Η χρονική απόσταση μεταξύ των συνεδριών εξαρτάται από την ανατομική περιοχή και φυσικά από τον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας, την οποία έχει πετύχει η προηγούμενη εφαρμογή. Σταδιακά, τα χρονικά διαστήματα μεταξύ των συνεδριών θα μειώνονται και ταυτόχρονα η τριχοφυΐα συν τω χρόνω θα μετατρέπεται σε χνοώδη και αδύναμη μέχρι την πλήρη αναστολή επανέκφυσής της.

Η επιθυμία για οριστική απαλλαγή από την υπερβολική ή και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα δεν είναι πια ευσεβής πόθος.

H αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη μπορεί να προσφέρει απαλό και βελούδινο δέρμα για πάντα. Σε ελάχιστες και σύντομης διάρκειας συνεδρίες. Αποτελεσματικά. Ανώδυνα. Με ασφάλεια.  Αρκεί μια μόνο συνεδρία για να γίνει η αρχή. Η αρχή για απαλότερο δέρμα χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα  είναι μόνο μια συνεδρία μακριά.