Γνώμες & Εμπειρίες

Τζώρτζια Π. – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Είστε πρότυπο κέντρο. Όλα λειτουργούν σαν μία καλοκουρδισμένη ορχήστρα. Πρώτη φορά πήρα απάντηση από δερματολόγο ότι ξέρει ακριβώς τι θα κάνουμε ως θεραπεία και όχι πάμε να δοκιμάσουμε αυτό και βλέπουμε. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό και που όλοι θα ζηλεύανε και θα θέλανε να είχαν κάνει είναι ότι στην πρώτη επίσκεψη γίνεται πλήρες scan του δέρματος (με το σύστημα δερμοανάλυσης VISIA) και μαθαίνεις ακριβώς πού βρίσκεσαι σχετικά με όλες τις φθορές που παθαίνει, δηλαδή από ρυτίδες μέχρι ευρυαγγείες, φθορές από τον ήλιο, κ.α.
Υ.Γ. Δεν περιμένεις όπως συμβαίνει στα περισσότερα κέντρα, το οποίο για εμένα είναι πολύ σημαντικό, καθώς δείχνει σεβασμό προς τον χρόνο του ασθενούς, άρα και τον ασθενή τον ίδιο.

Νατάσα Τ. – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Στο συγκεκριμένο ιατρείο ήρθα αφού είχα καταναλώσει αρκετό χρόνο και χρήμα σε άλλα δερματολογικά ιατρεία και μάλιστα χωρίς αποτελέσματα. Η απογοήτευσή μου ήταν μεγάλη και απλά είχα πάρει απόφαση ότι εγώ και η ακμή μου θα ζούμε για πάντα μαζί….
Ένας γνωστός με παρότρυνε να επισκεφθώ τον κύριο Τζερμιά και με διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα θα λυθεί. Χωρίς να το πιστεύω ιδιαίτερα, είπα να το δοκιμάσω. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτήν την φορά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η συζήτηση με τον γιατρό και τους συνεργάτες τους, μου δημιούργησε ένα έντονο συναίσθημα εμπιστοσύνης. Μου εξήγησαν ακριβώς το πρόβλημα, μου έλυσαν αρκετές απορίες και με καθοδήγησαν για το πώς θα χειριστώ εγώ το πρόβλημα. Συνέχισα τις θεραπείες με χαρά γιατί μέρα με τη μέρα έβλεπα το πρόσωπό μου να αλλάζει και γιατί δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι πάω «στον γιατρό», αλλά σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.
Σήμερα, έχοντας περάσει σχεδόν ένας χρόνος, βλέπω το πρόσωπό μου έτσι όπως δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Επιτέλους μου αρέσω και βλέπω ότι το αποτέλεσμα έχει διάρκεια. Όλα αυτά χάρη στην επιστημονικότητα των ανθρώπων του ιατρείου και τη φιλικότητά τους που οδήγησε στην άψογη συνεργασία μας και στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Παρασκευή Ευσταθιάδου – Laser θεραπεία για μέλασμα

Είμαι πολύ ευχαριστημένη πρώτα για την αποτελεσματική θεραπεία προς την ανηψιά μου, Σαμλίδου Ζωή (Laser θεραπεία για αιμαγγείωμα), και έπειτα για την προσωπική μου εμπειρία που είναι εξίσου επιτυχής μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

Ορσαλία Κατσιώτη – Laser αποτρίχωση

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την πορεία μου έως τώρα. Είδα άμεσα τα αποτελέσματα και δεν χρειάστηκε να ξανακουμπήσω ξυράφι! Είχα κάνει και παλαιότερα απόπειρα αποτρίχωσης με Laser χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παρότι ήμουν διστακτική στην αρχή, πλέον δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα.

Φ.Α. – Μεσοθεραπεία και Ραδιοσυχνότητες για τοπικό πάχος

Γενικά, αποτελέσματα είδα μετά την πέμπτη μου επίσκεψη και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Καθόλου επίπονες οι διαδικασίες.

Γιάννης Σβανάς – Θεραπεία για τριχόπτωση

Πολύ καλά αποτελέσματα, είμαι ευχαριστημένος.

Τσιάρα Νικολέτα – Botox, Μικροδερμοαπόξεση, Θεραπεία τριχόπτωσης

Ευχάριστο και ανθρώπινο περιβάλλον, υποστηρικτικό και πάντα πρόθυμο να με συμβουλέψει και να με κατευθύνει. Πάντα υπάρχει περιθώριο χρόνου για απορίες και προβληματισμούς, συνέπεια στα ραντεβού. Επίσης, τα αποτελέσματα των θεραπειών ήταν εντυπωσιακά και αισθάνομαι ασφαλής να εμπιστευτώ το ιατρείο και στο μέλλον.

Τ.Σ. – Laser θεραπεία για αιμαγγειώματα σε δύο παιδιά

Διάβαζα στο Ίντερνετ και είδα τη σελίδα που γράφατε για τα αιμαγγειώματα στα παιδιά, γιατί είχε και η κόρη μου ένα εκ γενετής στο μεσόφρυο. Έτσι λοιπόν σας επισκέφτηκα αμέσως. Είδα ένα πολύ ζεστό και προσεγμένο χώρο με νέα κορίτσια χαμογελαστά, πολύ ευγενικά και έτοιμα να απαντήσουν σε κάθε μου ερώτηση. Άριστες γνώσεις και συμπεριφορά. Ξεκινήσαμε το Laser στην κόρη μου και κάναμε 4 θεραπείες. Όλα πήγαν καταπληκτικά. Παράλληλα ξεκινήσαμε και στον νεογέννητο γιο μου (20 ημερών) που τον είχαμε μαζί μας, με αιμαγγείωμα και αυτός στο μεσόφρυο. Όλα πήγαν πολύ καλά και σε αυτόν. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα εσάς και το άριστο, ζεστό, χαμογελαστό, ευγενικό και υπέροχο προσωπικό σας και ειδικά την κυρία Ρ.Π..

Στεφανία Σαμακοβίτη – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Ξεκίνησα τις θεραπείες μου στο ιατρείου του κύριου Τζερμιά τέλη Σεπτέμβρη (’15). Παλαιότερα είχα δοκιμάσει και άλλες θεραπείες κατά της ακμής, όμως δεν είχα δει αποτέλεσμα. Το ιατρείο του κύριου Τζερμιά διαθέτει νέες μεθόδους χωρίς χάπια για την καταπολέμηση της ακμής. Με την πρώτη κιόλας επίσκεψη, έμεινα απολύτως ικανοποιημένη.
Η αγωγή που ακολούθησα στο σπίτι σε συνδυασμό με τις επισκέψεις στο ιατρείο του για θεραπείες και συνεχή παρακολούθηση, έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο δέρμα μου. Είναι σημαντικό για μία κοπέλα στα 24 της να κάνει αγωγή χωρίς χάπια. Και αυτό προσφέρεται!
Τώρα έχω καταπολεμήσει την ακμή, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το αποτέλεσμα και συνεχίζω με την αποκατάσταση του δέρματος.

Ζ.Μ. – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Στην παρούσα παράγραφο σκοπεύω να καταθέσω την εμπειρία μου από τη συνεργασία μου με το επιστημονικό προσωπικό του κυρίου Χρ. Τζερμιά, στα πλαίσια της θεραπείας στο πρόβλημα της ακμής. Δεν γνωρίζω πόσο αγγίζει την κάθε γυναίκα το προαναφερθέν θέμα, ωστόσο προσωπικά είχα ταλαιπωρηθεί στο μέγιστο βαθμό από την ακμή, που δεν έλεγε ποτέ να υποχωρήσει, αντιθέτως επέμενε συστηματικά με έντονες εξάρσεις ακόμα και κοντά στην ηλικία των 30 χρόνων. Τοπικές αγωγές, αντιβιώσεις, ακόμα και χάπια ρετινοειδή είχαν αποβεί ατελέσφορα, με την ψυχολογία μου να βουτά σε ελεύθερη πρώτη και με την πεποίθηση ότι «όχι, δεν θα απαλλαγώ ποτέ από την ακμή!».
Η λύση; Ήρθε εντελώς τυχαία σερφάροντας στο διαδίκτυο. Η καινοτομία της μεθόδου σε συνδυασμό με την επιχειρηματολογία και την έντονη επιστημονική κατάρτιση του γιατρού με οδήγησαν στο να μην χάσω χρόνο και να κλείσω αμέσως ραντεβού. Αμέσως μετά όλα κύλησαν ομαλά, αισιόδοξα και αβίαστα, χάρη στην ενδελεχή και λεπτομερή εργασία της αισθητικού μου, κυρίας T.K., η οποία στάθηκε δίπλα μου σπουδαία αρωγός, κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα, σταθερά, σίγουρα, χωρίς να επιβαρύνεται η καθημερινότητά μου, κατανοώντας και σεβόμενοι τις ανάγκες μιας σύγχρονης γυναίκας, που θα πρέπει να πηγαίνει προσεγμένη και περιποιημένη στη δουλειά της, χωρίς το παραμικρό σημάδι.
Σήμερα; Έναν χρόνο μετά λοιπόν, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Το πρόσωπό μου όχι μόνον έχει επιτέλους απαλλαγεί από το χρόνιο πρόβλημα της ακμής αλλά ταυτόχρονα δείχνει πολύ πιο ανανεωμένο, λαμπερό, σφριγηλό και θεωρώ ότι καμία άλλη μέθοδος θεραπείας δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματική όσο αυτή που ακολουθήσαμε σε πλήρη συνεργασία και αρμονία τόσο με τον γιατρό, όσο και με την αισθητικό μου.
Σας ευχαριστώ θερμά για την απεριόριστη συμβολή σας σε αυτή τη θεαματική αλλαγή, που είναι αποτέλεσμα της χρόνιας εμπειρίας σας, της διαρκούς επιστημονικής σας κατάρτισης και της ισχυρής θέλησης να επιδιώκετε πάντα το καλύτερο! Να λοιπόν γιατί είστε στην κορυφή!

Περσεφόνη Κατίκου – Laser αποτρίχωση

Από την πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο, η εξυπηρέτηση του προσωπικού ήταν άψογη. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία και τους αρέσει αυτό που κάνουν. Δοκιμάστε το laser και δεν θα χάσετε. Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας φορά. Αξίζει τον κόπο!

Σαλαούνη Ξανθή – Laser θεραπεία για ουλή-χηλοειδές στο χέρι

Πριν 6 χρόνια με δάγκωσε ένας σκύλος στο αριστερό χέρι μου και έκανα ράμματα, στο σημείο όμως δημιουργήθηκε χηλοειδές. Έκανα πλαστική ώστε να μειωθεί όσο λιγότερο γινόταν. Έμεινε μία μικρή άσπρη γραμμή, ωστόσο μετά από λίγο καιρό δημιουργήθηκε πάλι η ουλή και εντονότερα. Έτσι αποφάσισα να επισκεφτώ τον Dr. Τζερμιά γνωρίζοντας πως έχει στη διάθεσή του τα καλύτερα λέιζερ για να απαλλαχθώ από αυτήν την ουλή. Αρχικά κάναμε CO2 (Laser) ώστε να επουλωθεί το χηλοειδές και έπειτα V-Beam (Laser) ώστε να φύγει εντελώς το σημάδι. Πραγματικά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα και να απαλλαχθώ από το ενοχλητικό αντιαισθητικό αυτό σημάδι. Σας ευχαριστώ πολύ!

Ευαγγελία Δημοβασίλη – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Με λίγα λόγια ήταν ένα υπέροχο ιατρείο με υπέροχο προσωπικό. Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία θεωρώντας ότι αυτή ήταν η μόνη μου ελπίδα για να απαλλαχτώ από την ακμή. Είχα περάσει από διάφορους δερματολόγους χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Με υπομονή αλλά και άγχος, η σιγουριά του προσωπικού ότι θα απαλλαχτώ από την ακμή με βοήθησε να τα καταφέρω. Ξεκίνησα μία θεραπεία χωρίς φάρμακα, αλλά με διάφορα εξειδικευμένα μηχανήματα. Αισθάνομαι τυχερή που το ανακάλυψα έστω και αργά.
Πλέον, έχω φτάσει στο τέλος της θεραπείας, όμως γνωρίζω πως ό,τι κι αν χρειαστώ, θα είναι εδώ να με βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ όλους για τη δύναμη και την υπομονή που μου έδιναν κάθε φορά που ερχόμουν, βλέποντας τη διαφορά στο πρόσωπό μου. Με βοήθησαν να απαλλαχτώ από την ακμή, πράγμα που πίστευα ότι δεν θα γίνει ποτέ.

Β.Β. – Laser αποτρίχωση

Ξεκίνησα διστακτικά, έχοντας ακούσει διάφορα για την αποτρίχωση με laser. Δεν το μετάνιωσα ούτε μία στιγμή. Από την πρώτη συνεδρία τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Οι άνθρωποι στο ιατρείο γλυκύτατοι και εξυπηρετικοί, με γνώσεις, εμπειρία και ευγένεια. Οπωσδήποτε θα το συνιστούσα με κλειστά μάτια.

Ξ.Δ. – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Εγώ θα γράψω για το ιατρείο του Αμαρουσίου και τους ανθρώπους του. Είσαστε όλοι καταπληκτικοί και πολύ εξυπηρετικοί (κυρίως η κυρία Ρ.Π.). Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τη θεραπεία μου και όλα πήγαν ακριβώς όπως μου τα είπαν.

Ιωάννα Υφαντή – Laser αποτρίχωση

Συνέπεια και εξυπηρέτηση τα βασικά χαρακτηριστικά του ιατρείου. Πολύ καλό αποτέλεσμα σύμφωνα με την πρόγνωση. Ευχαριστώ.

Γεωργία Κλώνη – Laser αποτρίχωση

Στο ιατρείο σας ήρθα όταν έκλεισα ένα ραντεβού για ενημέρωση σχετικά με την Laser αποτρίχωση, ύστερα από πολύ ψάξιμο και έρευνα αγοράς που είχα κάνει. Αυτό που κέντρισε και ξεκίνησα ήταν ο τρόπος συμπεριφοράς του προσωπικού. Πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, σοβαρό στη δουλειά του. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και θα το συνιστούσα και σε άλλους ανεπιφύλακτα!

Δανάη Σταυρινίδη – Laser θεραπεία για αιμαγγείωμα

Οι ιατροί είναι πολύ συνεργάσιμοι. Υπάρχει φιλικό κλίμα και διάθεση για να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή. Σχετικά με τα οφέλη της θεραπείας, αν και παίρνει αρκετό καιρό και δεν υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος της ολοκλήρωσης, υπάρχει σημαντική βελτίωση, οργάνωση της διαδικασίας και εμφανή αποτελέσματα.

Α.Φ. – Θεραπεία τριχόπτωσης

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα της θεραπείας του κυρίου Τζερμιά. Ήταν άμεσα και αποτελεσματικά. Σε σχέση με άλλους ιατρούς, είχα τα καλύτερα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο ιατρείο. Ευχαριστώ!

Άγγελος Δημητρόπουλος – Μεταμόσχευση μαλλιών

Πολύ καλή εμπειρία. Γνώση του αντικειμένου εις βάθος από όλο το προσωπικό. Ευχαριστημένος από τη θεραπεία και το αποτέλεσμα αυτής.

Τ.Σ. – Μικροδερμοαπόξεση

Κάνω θεραπείες Microdermabrasion. Είναι όλοι συνεπείς, χαμογελαστοί, πρόθυμοι και έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση με εγκυρότητα και συνέπεια. Άριστα καταρτισμένοι. Άριστοι επαγγελματίες. Ειδικά θέλω να αναφέρω για την κυρία Ρ.Π. (αισθητικός) ότι είναι άριστα καταρτισμένη, γεμάτη επαγγελματισμό, χαμόγελο, συνέπεια, προθυμία και αγάπη για τη δουλειά της και το ιατρείο.

Χ.Θ. – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Η εμπειρία μου στο δερματολογικό ιατρείο του κύριου Τζερμιά ήταν μοναδική. Κατάφερα να βρω λύση στο μόνιμο πρόβλημα ακμής που είχα. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μας.

Ε.Κ. – Θεραπεία για μέλασμα

Είμαι στον δεύτερο χρόνο που κάνω θεραπεία για τα μελάσματα. Πριν έρθω στα ιατρεία σας, ήμουν πολύ απογοητευμένη και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανε το πρόσωπό μου σε τόσο καλή όψη μετά από θεραπεία. Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα και πρέπει να πω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στον Dr. Τζερμιά και όλο το προσωπικό-γιατρούς που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Όποιες άλλες θεραπείες ακολουθήσω, φυσικά θα τις κάνω εδώ. Δεν έχω λόγια!

Γεωργία Έξαρχου-Χρυσαγή – Laser αποτρίχωση

Ευγενικό προσωπικό. Η κυρία Α.Μ. (νοσηλεύτρια) ιδιαίτερα προσεχτική με γνώσεις. Σε κάνει και αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής. Πρώτη φορά στο ιατρείο, όχι όμως η τελευταία… Θα το επισκεφτώ και για άλλες θεραπείες.

Ελένη Ταπανλή – Laser αποτρίχωση

Είχα κουραστεί από τα τόσα χρόνια αποτρίχωσης με κερί και ξυραφάκια, και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω την αποτρίχωση με Laser που άκουγα από παντού ότι έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Είμαι στη δεύτερη συνεδρία και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί! Δεν περίμενα κάτι τόσο άμεσο. Αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα δοκιμάσει νωρίτερα. Είναι πραγματικά αποτελεσματικό από την πρώτη συνεδρία, χωρίς υπερβολή! Η νοσηλεύτρια Α.Μ. που μου κάνει το Laser, θεωρώ ότι είναι άψογη στη δουλειά της. Είναι γρήγορη, προσεχτική και αποτελεσματική! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε/οποιαδήποτε θέλει να απαλλαγεί μια και καλή από τις τρίχες. Πιστέψτε το! Είναι η πραγματικότητα!

Ε.Α. – Laser θεραπεία για κονδυλώματα (HPV)

Παρακολουθούμαι συστηματικά από την κυρία Α.Α. (νοσηλεύτρια). Οφείλω να ομολογήσω ότι με έχουν εκπλήξει ο άψογος επαγγελματισμός της, η υποστήριξή της και η αμείωτη φροντίδα της. Δηλώνω πολύ ευχαριστημένη. Προς το παρόν, οι υπηρεσίες του ιατρείου αξίζουν απολύτως την εμπιστοσύνη μου.

Γεώργιος Μαλτέζος – Laser για ονυχομυκητίαση

Η θεραπεία ήταν απαραίτητη μετά μισού έτους ενοχλήσεων. Η φροντίδα του προσωπικού, ιατρός και βοηθοί ήταν ουσιαστική και αποτελεσματική και η προσέγγιση προσωπική. Βρίσκομαι στον πέμπτο μήνα θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή και λέιζερ.

Μ.Β. – Laser θεραπεία για κονδυλώματα (HPV)

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Στην αρχή που ήρθα, νόμιζα πως αυτό το πράγμα δεν θα έχει τέλος και όμως έφυγα και δεν είχα τίποτα. Με τη βοήθεια των ειδικών νοσηλευτών, είμαι πολύ καλύτερα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Η νοσηλεύτρια που με παρακολουθεί, είναι άψογη και με βοήθησε από την αρχή ψυχολογικά, αλλιώς δεν ξέρω καν αν θα άρχιζα τη θεραπεία. Την ευχαριστώ πολύ για όλα.

Σ.Ν. – Laser θεραπεία για κονδυλώματα (HPV)

Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ιατρικό χώρο που έχω έρθει και πιστεύω ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για την εξάλειψη των κονδυλωμάτων, με τις ειδικές μεθόδους που εφαρμόζονται και το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό.

Στέλλα Κοντέλλη – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Εδώ και δύο χρόνια, έχω ξεκινήσει τις θεραπείες για την ακμή. Είχα μεγάλο πρόβλημα για πολλά χρόνια και είχα δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέχρι που βρήκα από το Ίντερνετ το ιατρείο σας. Ξεκίνησα λοιπόν τις θεραπείες σε πρόσωπο και πλάτη, και τώρα, 2 χρόνια μετά, το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό. Η ακμή έχει σχεδόν εξαφανιστεί και όλα αυτά χάρη στην πολύ καλή συνεργασία που είχα με τον κύριο Τζερμιά και όλους τους γιατρούς του χώρου. Η όλη διαδικασία μπορεί να ήταν χρονοβόρα και κουραστική, σίγουρα όμως άξιζε τον κόπο.

Διονύσης Κεφαλληνός – Θεραπεία τριχόπτωσης

Πολύ καλή εξυπηρέτηση με άριστα αποτελέσματα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θα συστήνω τα ιατρεία σας παντού με κάθε ευκαιρία.

Πασχαλιά Δήμα – Laser αποτρίχωση

Αποφάσισα να απαλλαγώ από την τριχοφυΐα στην περιοχή του μπικίνι και των χεριών. Η καλύτερη επιλογή ήταν να πάρω κάποιο πακέτο με αρκετές συνεδρίες όπως μου πρότειναν οι ειδικοί. Έκανα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα! Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες τους, απέφυγα τον ήλιο και ήμουν συνεπής στα ραντεβού μου. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Τόσο στα χέρια, όσο και στο μπικίνι δεν έχω πια άγχος για τρίχες. Το προσωπικό είναι εξυπηρετικό. Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία μου με την νοσηλεύτρια Α.Μ. ήταν εξαιρετική! Είναι αξιόπιστη και πολύ καλή επαγγελματίας!

Χριστίνα Ζήνδρου – Θεραπεία για ροδόχρου ακμή

Πολύ μεγάλη βελτίωση με εμφανή αποτελέσματα. Συνδυαστικές θεραπείες και φάρμακα που βοήθησαν. Πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Μίχου Αθανασία – Laser αποτρίχωση

Εδώ και κάποια χρόνια έχω ξεκινήσει θεραπεία αποτρίχωσης σε κάποια σημεία του σώματός μου. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω δει σημαντική βελτίωση και ορατά αποτελέσματα, χωρίς να μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Τα μηχανήματα είναι όλα πολύ σύγχρονα και εξελιγμένα. Όλες οι κοπέλες του προσωπικού είναι πολύ καλές. Εγώ προσωπικά το τελευταίο διάστημα επιλέγω να μου κάνει laser η Α.Μ. (νοσηλεύτρια), η οποία είναι πολύ καλή, ξέρει τη δουλειά της, προσεχτική, πρόθυμη, εξυπηρετική αλλά και ευγενική, και είμαι πολύ ευχαριστημένη από εκείνη και δεν θα την άλλαζα.

Κόντσα Εμμανουέλα – Carboxytherapy για τριχόπτωση

Με μεγάλη μου χαρά έχω δει μεγάλα αποτελέσματα από τη θεραπεία μου. Με την άριστη καθοδήγηση της κυρίας Μ.Α. (αισθητικός) και του θεράποντος ιατρού.

Σ.Β. – Laser θεραπεία για κονδυλώματα

Εξαιτίας της πολύμηνης θεραπείας, λίγο αγχώθηκα. Τελικά όλα καλά… Ευχαριστώ!

K.A. – Laser θεραπεία για κονδυλώματα

Η θεραπεία ήταν αποτελεσματική, αρκετά ανώδυνη, σε μικρό χρονικό διάστημα είδα ίαση.

Β.Κ. – Laser θεραπεία για κονδυλώματα & Laser αποτρίχωση

Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση, αποτελεσματική θεραπεία για τα οξυτενή κονδυλώματα μέσα σε λίγους μήνες. Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης με 5 συνεδρίες, όπως είχαμε συζητήσει πριν αρχίσουμε τη θεραπεία. Ευχαριστώ πολύ την Α.Α. (νοσηλεύτρια)!

Μ.Π. – Laser θεραπεία για κονδυλώματα

Εξαιρετικές οδηγίες από την κυρία Α.Α. (νοσηλεύτρια). Πολύ εστιασμένη θεραπεία και επανέλεγχοι.

Σιάργκου Ιωάννα – Laser θεραπεία για ευρυαγγείες

Είδα πολύ μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο και λόγω μεγάλου εύρους ευρυαγγειών χρειάστηκε να ξανακάνω. Η δεσποινίδα Α.Μ. (νοσηλεύτρια) είναι καταπληκτική στη δουλειά της και στην αντιμετώπιση του πελάτη να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Σας ευχαριστώ.

Γρίβα Ιφιγένεια – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Η εμπειρία μου στο ιατρείο είναι αρκετά αποκαλυπτική. Το διάστημα πριν ανακαλύψω το ιατρείο, ήμουν σε απόγνωση μιας και πάρα πολλά χρόνια πάλευα με την ακμή του δέρματός μου. Από τότε που ήρθα και ύστερα από μία σειρά θεραπειών χωρίς αντιβίωση (πολύ σημαντικό!), το δέρμα μου άρχισε αργά αλλά σταθερά να αλλάζει όψη, να γίνεται πιο καθαρό, πιο λαμπερό και τα σπυράκια να μειώνονται όλο και περισσότερο. Αυτό που με έκανε όμως να εμπιστευτώ από την πρώτη στιγμή το ιατρείο, είναι η αισθητικός κ. Τζώρτζια Κ. (νιώθω την ηθική υποχρέωση να την αναφέρω!), γιατί πραγματικά αγκάλιασε καρδιακά την περίπτωσή μου με όλες τις ανασφάλειες γύρω από το θέμα μου και με στήριξε είτε προσφέροντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιατρικές της υπηρεσίες, είτε – ακόμα πιο σημαντικό – δίνοντάς μου ελπίδα και ένα χαμόγελο ότι με πίστη και υπομονή όλα θα πάνε καλά… όπως και πήγαν! Ευχαριστώ βαθιά από καρδιάς.

Κοπάνου Παναγιώτα – Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή

Πολλές φορές όσα λόγια κι αν χρησιμοποιείς, δεν μπορεις να αποδείξεις με ακρίβεια τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα σου. Συγκεκριμένα, θέλω να ευχαριστήσω το δερματολογικό ιατρείο του Χριστόφορου Τζερμιά, την αισθητικό κ. Τζώρτζια Κ. και όλο το ιατρικό προσωπικό που με βοήθησαν με το πρόβλημα ακμής που είχα στο πρόσωπό μου. Ήμουνα τυχερή που σας γνώρισα γιατί είχα δυνατό αποτέλεσμα και τρομερή διαφορά με τη νέα μέθοδο (φωτοθεραπεία). Με συγκίνησε όλο το ιατρείο για τη διάθεση, το ζεστό περιβάλλον, τους ωραίους χώρους για να ξεπεράσουμε μαζί το θέμα ακμής. Ήμουνα σίγουρη πως όλα θα πηγαίνανε καλά με το κουράγιο, την ενημέρωση, την προσοχή και τη δύναμη που μου δίνανε κάθε φορά. Τελικά όλα τελειώσανε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου.